Fredagsbreve

Løbende fredagsbreve

 Fredagsbrev 2020 uge 03.

Tovlig torsdag.

Vi er i gang og heldigvis har mange lyst til at være med. Denne torsdag var der 14 deltagere, Og vi har fået lov at være i klubben, så det er også hyggeligt. Næste gang er den 30. januar.

Storegruppen og store mellemgruppe.

Da storegruppen ikke er så stor har Henrik og jeg besluttet at vi vil have timer fælles med storegruppen og store mellemgruppe. Vi har allerede denne uge været sammen tirsdag og torsdag og det har givet alle en masse. Vi har dansk 4 timer tirsdag og matematik 4 timer torsdag. Tysk for storegruppen er flyttet til mandag fra 12.30-13.15. Vi ser om det fungerer med en times tysk ellers tages der nogle tyskdage inden sommerferien. Men eftersom det er så lille en gruppe så kommer vi hurtigt igennem pensum.

Skatteøen.

Skive teaterkreds opfører skatteøen onsdag den 18. marts kl 18.00 i Kulturcenter Limfjord. Vi er en flok voksne fra skolen, som tager ind og ser forestillingen. Det er ugen før vi selv laver teater, som i år netop er over Skatteøen. Hvis der er nogle børn der gerne vil med, skal vi nok tage os af dem under forestillingen (være barnepiger 😊). Forestillingen er for børn fra 6 år men absolut også for voksne og forældre er meget velkommen også. Billetprisen er ca 150 kr pr barn og 250 kr for en voksen. Børnene skal selv komme til og fra Kulturcenter Limfjord. Vi håber mange har lyst til en teateroplevelse.

Giv besked senest tirsdag formiddag, så har jeg en aftale med teateret om at kontakte dem. Så vil de godt være med til at drøfte om vi kan få lidt grupperabat.

Ultranyt.

I denne uge har Ultranyt handlet meget om digital mobning og ulovlig deling af billeder. Vi har snakket meget om hvor vigtigt det er at behandle hinanden pænt i skolen men også via de beskeder og billeder, man sender til hinanden efter skoletid. Snak gerne med børnene derhjemme om digital mobning 😉

Vinterferie uge 07

Teateruger uge 13 og 14

Teaterforestilling torsdag den 2. april

Påskeferie fredag den 3. april

Rengøring:

Den 18. januar: Nicoline, Viggo, Karl

Den 25. januar: Leen, Asta, Lukas

Den 1. februar: Oliver, Benjamin, Liam

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2020 uge 02.

Godt nytår til alle.

Vi er tilbage efter juleferien og glæder os over at der nu er udsigt til en masse helt almindelige skoledage.

Tovlige torsdage.

Torsdag den 16. jan og torsdag den 30.jan inviteres elever fra 3.kl - 6. kl til eftermiddagshygge fra kl 14.00- 16.00. De første gange vil vi lave spilledag, hvor der spilles på computerne på skolen eller en der medbringes hjemmefra. Vi serverer lidt at drikke og spise ca kl 15.00.

Hvis der er interesse for initiativet så vil vi fremover stable noget hyggeligt på benene hver anden torsdag. De der ønsker at være med melder sig til mandag.

Hilsen Henrik og Bente

Julemærkehjem.

Vi videresender invitation om informationsmøde på Julemærkehjemmet.

Rengøringsplan.

Den nye rengøringsplan vedhæftet fredagsbrevet.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer:

Fredag 31. Jan , 28.feb, 27.marts, 24.april, 29.maj

Med skolen i biografen:

10. marts Storeruppen, 12. marts begge Mellemgrupper

Vinterferie uge 07

Teateruger uge 13 og 14

Teaterforestilling torsdag den 2. april

Påskeferie fredag den 3. april

Rengøring:

Den 11. januar: Maya, Liv, Magnus

Den 25. januar: Leen, Asta, Lukas

Den 8. februar: Lars, Phillip, Malthe

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 51.

Glædelig jul og godt nytår til alle børn og forældre på Fur friskole.

Vi takker for året der er gået og ser frem til at tage fat på nye og spændende udfordringer i 2020.

Vi mødes alle igen mandag den 6. januar fra kl 8.00 - 12.00. Vi holder spilledag og der må medbringes brætspil.

Kærlig hilsen fra alle voksne på skolen

Mette, Yvonne, Dorthe, Siggi, Henrik, Anders, Gustav, Knud Peder, Benjamin, Peter og Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 49.

Kyssesyge.

Der florerer kyssesyge for tiden ☹ Her er lidt info omkring sygdommen.

Der er mange flere informationer på nettet omkring sygdommen.

Hvad er kyssesyge?

Kyssesyge, også kaldet mononukleose, er en virussygdom, der er forårsaget af Epstein-Barr-virus. Sygdommen smitter ved overførsel af spyt fra en person til en anden for eksempel ved kys, hvorfor sygdommen populært kaldes kyssesyge. Kyssesyge er blandt andet karakteriseret ved halsbetændelse, hævede lymfeknuder og udtalt træthed. Den rammer især unge mennesker i alderen 10-25 år.

Behandlingen består i at lindre generne, og forløbet er sædvanligvis godartet.

Hvordan får man kyssesyge?

Kyssesyge får man, hvis man bliver smittet med Epstein-Barr-virus.

Smitten sker ved udveksling af spyt, men kan også ske indirekte, blandt andet ved luftbårne dråber/små partikler i luften. Fra man er smittet, går der cirka 30-50 dage, før symptomerne begynder at vise sig. Efter at man er blevet rask forbliver virus i ens krop resten af livet, og man er derfor immun.

Her kommer en masse gentagelser fra sidste fredagsbrev:

Lucia.

Fredag den 13. december går vi alle ned på Ældrecenteret og synger Lucia.

Vi går Lucia kl 10.00 og derefter er der kaffe, saftevand og kage og børnene synger lidt flere sange. Alle er meget velkommen.

Efter Lucia har alle fri.

Julefrokost.

Torsdag den 19. december har vi årets vigtigste fællesspisning nemlig julefrokosten. Det er som altid, de store der laver maden 😊 Måske får vi en enkelt gæst udefra HO HO.

Julefrokosten koster 25 kr. Efter julefrokosten ca kl 12.30-13.00 har alle fri.

Juleafslutning.

Vi slutter dette år af med en julegudstjeneste i kirken. Det er kl 10.00 og som altid deltager børnehuset også. Vi håber, mange forældre/bedsteforældre også har lyst til at deltage. Når vi er færdige i kirken går vi tilbage på skolen og afslører nissevenner. Husk alle medbringer en gave til din nisseven.

Alle går på juleferie ca kl 12.30

Skolestart.

Husk vi starter op med en kort dag mandag den 6. januar fra 8.00 - 12.00. Vi har spilledag så brætspil må gerne medtages.

Farvel til Emma.

Emma har sin sidste dag på Fur friskole fredag den 13. december. Vi har nydt at have hende på skolen og vi ved hun bliver en fremragende lærer med hjertet det rette sted. Held og lykke til Emma.

Fællesspisningsdatoer.

19.december (julefrokost).

Lucia fredag den 13. december kl 10.00

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december kl 10.00

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Mandag den 6. januar: Spilledag fra 8.00- 12.00.

Rengøring:

Den 7. december: Liam, Benjamin, Lars

Den 14. december: Malthe, Julius, Emma

Den 21. december: Phillip, Michela, Andreas

Ny rengøringsliste efter nytår.

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 48.

Vi får læst en masse og glæder os til at få talt sammen, så vi kan se hvor mange sider det giver i alt.

På fredag den 6. december slutter vi af med en hygge dag for alle. Der er sedler med fredagsbrevet hjem, så hemmeligheden afsløres.

Lucia.

Igen i år er der Lucia optog på plejehjemmet og alle er velkomne til at komme og nyde de fine Lucia sange. Det er fredag den 13. dec kl 10.00. Ældrecentret giver saftevand og kage og vi skal så selv medbringe kage. Hvis der er nogle forældre/ bedsteforældre, der vil bage en bradepande kage, så tager vi gerne imod.

Fastnet telefon.

Vores fastnet telefon på kontoret er rigtig træls og det er svært at høre hvad der siges. Er der nogen der ligger inde med en telefon, der ikke bruges mere eller har kendskab til, hvor en sådan kan skaffes? Vi mangler den meget, når der skal ringes hjem og laves legeaftaler☹

Fur nyt.

Jeg er kommet med i Fur nyt og har nu været til mit første møde 😊 Min opgave er at sende nyheder ud fra skole og børnehus. Der efterspørges meget at vi reklamerer for stedet, da der er interesse for Fur fra børnefamilier. Vi er ikke ret synlige på siden og det er lidt dumt, når vi har både vuggestue, børnehave og friskole på øen 😊 Jeg har derfor brug for at høre om det er ok, at der lægges billeder ud på Fur nyt af børnene? Der vil stå, at det er elever på Fur friskole og evt hvilket klassetrin og en kort beskrivelse. Billederne er som de, der lægges op på vores egen Facebook side. Hvis man IKKE ønsker at ens børn er på billeder

så vil jeg gerne have en tilbagemelding og den respekteres!

Fællesspisningsdatoer.

19.december (julefrokost).

Bedsteforældredag er den 29. november.

Lucia fredag den 13. december kl 10.00

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december kl 10.00

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Mandag den 6. januar: Spilledag fra 8.00- 12.00.

Rengøring:

Den 30. november: Asta, Ofelia, Lukas

Den 7. december: Liam, Benjamin, Lars

Den 14. december: Malthe, Julius, Emma

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 47.

Fællesspisning.

Vi har fællesspisning onsdag den 27. november hvor alle spiser risengrød.

Derfor ingen madpakke og i stedet 20 kr.

Da juletræerne på Fur vokser hurtigt så har vi ikke mulighed for at fælde selv, som vi plejer. Så vi må købe et træ i stedet. Så onsdagen kommer til at gå med andre ting end at hente juletræ.

Lidt gentagelser 😊

Kalenderpakker.

Igen i år har vi kalenderpakke-udtræk hver morgen. Hvert barn kommer med en pakke og er heldig også at få en pakke med hjem igen. Pakkerne skal koste omkring 30 kr og skal ikke indeholde slik. Og gerne en gave som passer til både en dreng og en pige. Pakkerne afleveres senest den 27. november til Henrik.

Nissevenner.

Mere tradition😊 Vi trækker nissevenner den 2. december og så kører det frem til den 20. december, hvor vi går på juleferie. Det betyder at når man har trukket en nisseven blandt børn og voksne, så er man ekstra sød overfor denne person hele december. Kommer med små gaver, hilsner eller gode gerninger som kommer vennen til gode. HUSK det er meget hemmeligt så kun mor og far kender personen ikke søskende 😊 😊

Info fra Fritteren.

I næste uge begynder vi på julegaver i Fritteren. Som udgangspunkt laver vi julegaver tirsdag, onsdag og torsdag fra 12.30- 15.30.

Derfor er det en god ide at jeres barn/børn er i Fritteren nogle dage her i december, så de kan nå at lave hemmeligheder.

HUSK: Når man skal i kontakt med Fritteren, så er det på Fritterens mobil og ikke personalet : Mobilnr : 71752930

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer.

27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december kl 10.00

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Mandag den 6. januar: Spilledag fra 8.00- 12.00.

Rengøring:

Den 23. november: Thomas, Freja P, Kassem

Den 30. november: Asta, Ofelia, Lukas

Den 7. december: Liam, Benjamin, Lars

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 46.

Kalenderpakker.

Igen i år har vi kalenderpakke-udtræk hver morgen. Hvert barn kommer med en pakke og er heldig også at få en pakke med hjem igen. Pakkerne skal koste omkring 30 kr og skal ikke indeholde slik. Og gerne en gave som passer til både en dreng og en pige. Pakkerne afleveres senest den 27. november til Henrik.

Indskrivning.

Endnu en tradition. Der er indskrivning søndag den 1. december hvor der er Jul på Fur. Der er som altid en lille gave til de nye elever og de bliver fotograferet så billedet kan komme op på opslagstavlen.

Nissevenner.

Mere tradition😊 Vi trækker nissevenner den 2. december og så kører det frem til den 20. december, hvor vi går på juleferie. Det betyder at når man har trukket en nisseven blandt børn og voksne, så er man ekstra sød overfor denne person hele december. Kommer med små gaver, hilsner eller gode gerninger som kommer vennen til gode. HUSK det er meget hemmeligt så kun mor og far kender personen ikke søskende 😊 😊

Læsemaraton.

Husk de næste 3 uger er læseuger og vi opfordrer til at der læses ekstra meget derhjemme også. Alle sider tæller med i regnskabet så skriv ned hvis en bog læses færdig derhjemme. Lydbøger tæller også med. Det giver en masse at lytte til en bog samtidig med at der kigges i bogen. Eller bare lyt til en god historie når læsningen bliver for svær.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer.

27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december kl 10.00

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Mandag den 6. januar: Spilledag fra 8.00- 12.00.

Rengøring:

Den 16. november: Jannick, Liv, Mathilde

Den 23. november: Thomas, Freja P, Kassem

Den 30. november: Asta, Ofelia, Lukas

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 45.

Emma er startet på sin praktik her hos os og det er hyggeligt. Vi håber hun kommer til at nyde sin tid på Fur 😊

Regler.

Vi har igen haft opførsel oppe at vende og hvordan vi ikke ønsker at skulle tiltales af børnene. Og at det er de voksne der bestemmer, hvad der foregår i timerne. At man ikke forlader timerne uden aftale.

Vi har indtil nu haft meget rimelige regler omkring mobiltelefoner. Disse er ikke overholdt og derfor ønsker vi, at mobilerne slet ikke medbringes i skolen men bliver hjemme. Det gælder børnehus om morgenen, skolen og Fritteren.

I Fritteren bruges torsdagen på andre hyggelige ting. Vi håber på opbakning omkring dette fra forældrene.

Info Fritteren:

Der er sendt juleferieseddel med hjem til alle Fritterbørn.

Læsemaraton:

I ugerne 47,48 og 49 vil alle dansktimer bestå udelukkende af læsning i mellem-og storegrupperne. Vi vil se, hvor meget vi kan nå at læse i alt på de uger både her og derhjemme. Vi slutter af med en hyggetur et sted hen for hele skolen. Vi bruger bla pengene fra græskarsalget. Hvor vi skal hen er indtil videre hemmeligt.

Biblioteksbussen kommer den 14. november og her låner vi masser af bøger til læsningen. Det er muligt også at låne på egne lånerkort.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer.

27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december kl 10.00

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Rengøring:

Den 9. november: Lars, Maya, Emma

Den 16. november: Jannick, Liv, Mathilde

Den 23. november: Thomas, Freja P, Kassem

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 44.

Praktikant fra seminariet.

Fra mandag den 4. november og frem til fredag den 13. december er Emma fra Ålborg seminarium i praktik hos os. Emma er på sit tredje år på læreruddannelsen og kan helt sikkert komme med en masse nye input. Hun vil primært være i store Mellemgruppe. Vi glæder os til at få en ny voksen i huset i nogle uger.

Biograf for storegruppen.

Storegruppen skal ind og se Ternet Ninja mandag kl 11.00.

Henrik og Emma kører med derind.

Guitar.

Husk Anders tilbyder guitarundervisning. Der er start på tirsdag den 5.november. Hvis I skal meldes til så kontakt Anders på 71948004 😊

Forældrekonsultation.

Inden jul vil de forskellige klasselærere tilbyde en snak om det enkelte barn. Der kommer besked når vi er klar med tidspunkt.

Bedsteforældredag.

Alle børn får indbydelse med hjem omkring bedsteforældredag. Dagen er sammen med børnehuset så der er muligt at besøge begge steder 😊

Vintervejr.

Det er vigtigt at der er skiftetøj med og vi anbefaler også at der er hjemmesko på indendørs. Alt skal have navn på.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer.

27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Mandag den 4. november. Storegruppen biografen

Mandag den 4. november: Praktikant fra seminariet.

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Rengøring:

Den 2. november: Benjamin, Phillip, Nicholas

Den 9. november: Lars, Maya, Emma

Den 16. november: Jannick, Liv, Mathilde

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 43.

Efter en god efterårsferie er vi godt i gang igen. Og der var ingen tvivl om at børnene nød at se hinanden igen efter ferien 😊

Græskarsalg.

Vi har nu afsluttet vores salg af græskar og det har givet en pæn fortjeneste. Vi har solgt for lidt over 3000 kr så det må siges at være flot. Pengene bliver brugt til noget hyggeligt for alle børn inden jul.

Fur Brandkasse.

Vi har søgt og været så heldige og få tildelt penge fra Fur Brandkasse. Vi har fået penge til nye ovne i køkkenet, som er meget tiltrængt. Og der manglede sanganlæg i musik og det har vi også fået penge til.

Imerys.

På Imerys er der blevet ryddet op og vi fik tilbudt at komme forbi og se om vi kunne bruge noget. Og mærkeligt nok så var der lige noget vi kunne bruge 😊 😊

Vi har fået fine cafeborde, skabe og reoler til sløjd. Og så har vi fået nogle KÆMPE kasser på hjul, som vi tænker kan laves om til nogle sjove huse eller andet til at lege i. Vi er så glade for, at der bliver tænkt på os.

Reolerne til sløjd er for tunge til at vi selv kan slæbe dem op af trapperne så hvis der er nogle stærke forældre som vil hjælpe os så er vi glade. Alt står under halvtaget lige nu.

Kursus.

Bente er på kursus mandag den 28. oktober.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer.

25.oktober, 27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Mandag den 4. november. Storegruppen biografen

Mandag den 4. november: Praktikant fra seminariet.

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Rengøring:

Den 26. oktober: Julius, Andreas, Malthe

Den 2. november: benjamin, Phillip, Nicholas

Den 9. november: Lars, Maya, Emma

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 41.

Tak for en uhyggelig og sjov halloweenaften. Det var hyggeligt at se så mange forældre være med til at lege ved de forskellige poster 😊 Alle posterne var lavet med stor fornøjelse i løbet af ugen og bortset fra vejret, var alle tilfredse. Vi siger tak til alle der deltog med de flotte og lækre kager.

Den 21. og 22. november.

Mandag og tirsdag efter ferien er Henrik væk og der er lidt ændringer i skemaet. De timer Henrik har i både Mellem- og Storegruppen mandag og tirsdag tager Bente og der laves noget fælles med de to grupper. Mandag har Storegruppen fri kl 12.00.

Fællesspisning.

Der er fællesspisning fredag den 25. oktober.

Kursus.

Bente er på kursus mandag den 28. oktober.

Huskedatoer:

Fredag den 11. oktober: Skolernes motionsdag.

Fællesspisningsdatoer.

25.oktober, 27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Mandag den 4. november. Storegruppen biografen

Mandag den 4. november: Praktikant fra seminariet.

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Rengøring:

Den 12. oktober: Kristian, Luna, Lukas

Ny rengøringsplan efter efterårsferien.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig efterårsferie.

Mange hilsner fra de voksne


 Fredagsbrev 2019 uge 40.

Næste uge er Halloween forberedelserne godt i gang. Vi regner med at bruge tirsdag, onsdag og torsdag.

Mandag laver vi skilte til græskarsalg og får boden rigget til. Børnene skal have tøj på der kan tåle at blive beskidt og få maling på. Fri til almindelig tid.

Mødetider tirsdag, onsdag og torsdag er 8.00- 14.00 for mellem- og storegrupper. Lillegruppen har fri kl 12.30 og går i Fritter der.

Fredag har ALLE fri kl 12.00 efter motionsdagen.

Idræt .

Mette minder om idrætstøj og håndklæder. Se opslag på Facebooksiden.

Græskar.

Husk vi sælger græskar hele ugen til billig penge. Boden er åben fra kl 10.00 - 14.00.

Motionsløb.

Husk tøj og sko til motionsløb som passer til vejret.

Kagekonkurrence.

Vi mangler stadig uhyggelige kager 😊

Besøg af Sundhedsplejerske

Lillegruppen får besøg den 12. november

Storegruppen den 14. november.

Farvel for denne gang.

I dag fredag siger vi farvel til Tukkummeq og Vera. Vi har nydt at have de to søde og positive piger på skolen. Vi ønsker dem en god tur hjem og håber de lægger vejen forbi Fur engang senere 😊

Praktik.

Vi har nydt godt af Nathalie de sidste 5 uger. Tak for hjælpen og du er altid velkommen her.

Huskedatoer:

Uge 41 Halloweenuge

Torsdag den 10. oktober kl 17.30: Vi holder uhyggelig Halloweenfest.

Fredag den 11. oktober: Skolernes motionsdag.

Fællesspisningsdatoer.

25.oktober, 27. november (risengrød), 19.december (julefrokost).

Lucia fredag den 13. december

Vi henter juletræ onsdag den 27. november

Bedsteforældredag er den 29. november.

Juleafslutning i kirken fredag den 20. december

Juleferie Fra fredag den 20. december til mandag den 6. januar.

Rengøring:

Den 28. september: Emma. Liv, Malou

Den 5. oktober: Ofelia, Karl, Kassem

Den 12. oktober: Kristian, Luna, Lukas

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 39.

Vi har fået de store hjem igen og det er dejligt. Vi kan høre at de har haft en super tur til Berlin og har rygsækken fuld af oplevelser.

Vera og Tukkummeq

Nu går vi ind i den sidste uge af deres besøg her hos os. Hvis der er nogen der har lyst til at lave legeaftale med dem så er det ved at være sidste chance. Deres sidste dag er fredag den 4. oktober. Vi holder lidt hygge for dem den dag og hvis der er nogen der vil give dem en lille hilsen med så medbring det denne dag.

Halloween.

Vi har vores sædvanlige uhyggelige Halloween fest torsdag den 10. oktober fra kl 17.30. Der er som sædvanlig kagekonkurrence og vi håber mange har lyst til at forsøge sig med de mest uhyggelige kreationer. Meld tilbage, hvem der er med i konkurrencen i løbet af uge 40.

I år vil vi Halloween ugen sælge græskar hvor indtjeningen går direkte til skolen. Vi vil lave en bod som er åben nogle timer formiddag og nogle timer eftermiddag. Vi får elever til at passe boden på skift og Fritteren styrer eftermiddags tiderne. Der vil komme folk fra Furklyngen, som vil sælge i weekenden.

Fyraftensmøde.

Her kommer et kort resume af aftenens møde:

Vi fortalte hvordan det fungerer med 4 grupper i år og vi syntes det giver mulighed for at løfte eleverne fagligt. Vi kører også med ekstra lærerkræfter i forhold til antallet af elever. Vi snakkede om hvordan lektiesiden fungerer, vigtigt at der er en pose med skiftetøj både i lille- og mellemgruppen, når der medbringes cykler og andet til brug i skolegården er det på eget ansvar og der bruges ALTID cykelhjelm og vi medbringer stadig ikke telefonen, hvis ikke der er en speciel aftale om det.

Vi er i det daglige udfordret på elevernes opførsel og vi kom med eksempler på disse. Der er nogle ting, vi talte om som vi vil bede jer vende med jeres børn i weekenden :

  • Kom ind når klokken ringer

  • Det forstyrrer meget når alle ikke kommer ind fra timens start. Og for dem der er klar til undervisning.

  • Hør efter hvad de voksne siger.

  • Tal pænt til de voksne og til kammeraterne.

Vi vil i en periode have to voksne som gårdvagt i udefrikvarteret !!

Vi glemte at nævne at legetøj ikke er med i tasken medmindre det er aftalt. Der er mange konflikter pga legetøj, der er med hjemmefra.

KP informerede omkring rengøring. Den nye afkrydsningsseddel fungerer ok.

Vi sluttede af med en super fin fremlæggelse af turen til Berlin.

Huskedatoer:

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Torsdag den 10. oktober kl 17.30: Vi holder uhyggelig Halloweenfest.

Fredag den 11. oktober: Skolernes motionsdag.

Fællesspisningsdatoer.

27. september, 25.oktober, 27. november (risengrød),

19.december (julefrokost).

Rengøring:

Den 28. september: Emma. Liv, Malou

Den 5. oktober: Ofelia, Karl, Kassem

Den 12. oktober: Kristian, Luna, Lukas

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 38 .

Vi har haft en anderledes uge nu hvor så mange er på tur.

Vi har haft huset fuldt af gæster så liv har vi ikke manglet.

Vi tager lige mandag med som anderledes dag men så skulle alt gerne være tilbage til det normale.

Jeg sætter lige denne her fra sidste uge med igen:

Fyraftensmøde.

Vi afholder fælles forældremøde torsdag den 26. september fra kl 17.00- til 18.00.

Vi vil fortælle om, hvordan vi er kommet i gang med det nye år. Hvordan det fungerer i klasser efter vi har lavet 4 grupper. Fungerer informationer om lektier? Og hvad der ellers dukker op af spørgsmål. Der vil også blive en snak omkring rengøring og hvordan det fungerer.

Efter snakken vil der blive vist en film fra Storegruppens tur til Berlin. Vi håber mange har mulighed for at deltage.

Høstgudstjeneste.

Der afholdes høstgudstjeneste søndag den 29. september og Anders øver med alle til morgensamlingerne og de er ved at være rigtig gode. Hvis det ikke er muligt for børnene at deltage til høstgudstjenesten så vil vi gerne vide det i forvejen.

Næste fællesspisning er den 27. september 😊

Ajourført telefonliste kommer med hjem i dag og bliver også lagt på Facebook siden.

Huskedatoer:

Mandag den 23. september: Storegruppen , Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Torsdag den 10. oktober kl 17.30: Vi holder uhyggelig Halloweenfest.

Fredag den 11. oktober: Skolernes motionsdag.

Fællesspisningsdatoer.

27. september, 25.oktober, 27. november (risengrød),

19.december (julefrokost).

Rengøring:

Den 21. september: Michela, Lars, Nicholas.

Den 28. september: Emma. Liv, Malou

Den 5. oktober: Ofelia, Karl, Kassem

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 37.

Vi vil gerne starte med at TAKKE for det fine fremmøde til vores fødselsdagsfest. Det var en helt fantastisk hyggelig dag som vi vil tænke tilbage på med smil på læben. Vi så at både børn og voksne hyggede og vejrguderne valgte også at være på vores side 😊

Fyraftensmøde.

Vi afholder fælles forældremøde torsdag den 26. september fra kl 17.00- til 18.00.

Vi vil fortælle om, hvordan vi er kommet i gang med det nye år. Hvordan det fungerer i klasser efter vi har lavet 4 grupper. Fungerer informationer om lektier? Og hvad der ellers dukker op af spørgsmål. Der vil også blive en snak omkring rengøring og hvordan det fungerer.

Efter snakken vil der blive vist en film fra Storegruppens tur til Berlin. Vi håber mange har mulighed for at deltage.

Uge 38.

Vi sender de store afsted og sammen med dem Mette og Henrik. Det påvirker selvfølgelig vores uge. Og da der samtidig også er to dage med biograf så bliver det endnu mere forvirret. Vi har lavet et skema, hvor der står hvilke voksne der er i de forskellige grupper i løbet af ugen. Tag skoletaske med som vanlig, så der er mulighed for både dansk, matematik og engelsk i løbet af ugen. Skemaet bliver sendt med hjem med fredagsbrevet.

Huskedatoer:

Søndag den 15. september: Storegruppen Berlin

Tirsdag den 17. september: Svendstrup friskole på besøg

Tirsdag den 17. september: Lillegruppen biograf : Vitello

Torsdag den 19. september. Mellemgruppen Biograf : Vildheks

Mandag den 23. september: Storegruppen , Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Fredag den 11. oktober: Skolernes motionsdag.

Fællesspisningsdatoer.

27. september, 25.oktober, 27. november (risengrød),

19.december (julefrokost).

Rengøring:

Den 14. September: Nicoline, Liam, Magnus

Den 21. september: Michela, Lars, Nicholas.

Den 28. september: Emma. Liv, Malou

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 36 .

Det meste af ugen er gået med fælles forberedelser til den store fødselsdagsfest. Der arbejdet hårdt på at få dagen til at blive hyggelig med masser af sjove konkurrencer. Vi håber at hele øen og lidt flere kommer på besøg 😊

Ugen har også været præget af sygdom blandt de voksne, så der har været hårdt brug for vikarer. Alligevel tror vi, at vi kan nå det hele.

Der er mulighed for at købe de special fremstillede Fur-penge som kan bruges til de forskellige konkurrencer😊 Så husk kontanter.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER LØRDAG TIL SJOV, HYGGE OG LAGKAGE 😊

Huskedatoer:

Den 7. september: Jubilæumsfest / 5 års fødselsdag

Søndag den 15. september: Storegruppen Berlin

Tirsdag den 17. september: Svendstrup friskole på besøg

Tirsdag den 17. september: Lillegruppen biograf

Torsdag den 19. september. Mellemgruppen Biograf

Mandag den 23. september: Storegruppen og Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Fællesspisningsdatoer.

30.august, 27. september, 25.oktober, 27. november (risengrød),

19.december (julefrokost).

Rengøring:

Den 7. September: Julius, Thomas, Maya

Den 14. September: Nicoline, Liam, Magnus

Den 21. august: Michela, Lars, Nicholas.

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 35.

Som tidligere nævnt fejrer vi skolens 5 års fødselsdag lørdag den 7. september. I den forbindelse har vi søgt kagebagere ude på øen. Vi har fået nogle tilbagemeldinger men kan godt bruge lidt flere kager. Så hvis I har lyst at tage en kage med den 7. september så hører vi gerne fra Jer. Skriv gerne på Facebook 😊

Og husk at invitere alle I kender til en festlig dag .

Fripladsansøgninger.

Jeg vil gerne ansøgningerne tilbage så hurtigt som muligt. Og hvis du ikke har fået en ansøgningsblanket og gerne vil have en, så kom forbi kontoret.

Forberedelser.

Noget af næste uge kan blive brugt til forberedelser af fødselsdagsfesten. Vi har en masse der skal gøres klar til gæster.

Huskedatoer:

Den 7. september: Jubilæumsfest / 5 års fødselsdag

Søndag den 15. september: Storegruppen Berlin

Tirsdag den 17. september: Svendstrup friskole på besøg

Tirsdag den 17. september: Lillegruppen biograf

Torsdag den 19. september. Mellemgruppen Biograf

Mandag den 23. september: Storegruppen og Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Fællesspisningsdatoer.

30.august, 27. september, 25.oktober, 27. november (risengrød),

19.december (julefrokost).

Rengøring:

Den 31. august. Benjamin, Oliver, Phillip

Den 7. September: Julius, Thomas, Maya

Den 14. September: Nicoline, Liam, Magnus

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 34.

Jubilæum/5 års fødeselsdag.

Lørdag de 7. september fra kl 14.00 - 17.00 holder vi jubilæumsfest og fejrer skolens 5 års fødselsdag. Vi inviterer hele øen og børnene vil forberede en masse underholdning. Vi håber alle forældre har tid at komme forbi. Børnene vil i ugen op til forberede en masse forskellig underholdning. Der kommer invitationer senere med flere detaljer.

Vikarer.

Der bliver brug for vikarer det næste stykke tid. Bente skal på kursus fredag formiddag, Mette har fri den29.august, 30.august og tirsdag den 3. september.

Praktikant.

Vi får Nathalie i praktik. Hun starter på onsdag den 28. august. Hun vil primært være i Lillegruppen. Vi glæder os 😊

Berlin.

Der er sendt sedler med hjem til Storegruppen med masser af info om turen.

Sætternissen på spil igen 😊.

Alle har fri kl 13.00 om fredagen efter rengøringen som sidste år.

Husk at aflevere seddel om hvem der må ringe hjem og fripladsansøgninger.

Facebook.

Hvis du får fredagsbrev på papir og godt kan nøjes med Facebook så giv besked på siden.

Huskedatoer:

Den 7. september: Jubilæumsfest / 5 års fødselsdag

Søndag den 15. september: Storegruppen Berlin

Tirsdag den 17. september: Svendstrup friskole på besøg

Tirsdag den 17. september: Lillegruppen biograf

Torsdag den 19. september. Mellemgruppen Biograf

Mandag den 23. september: Storegruppen og Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Rengøring:

Den 24. august: Lukas, Malte, Kassem

Den 31. august. Benjamin, Oliver, Phillip

Den 7. September: Julius, Thomas, Maya

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 33.

Første uge af det nye skoleår er skudt godt i gang og vi kører det nye skema igennem og vi skal lige finde ud af hvordan spisepauser og andet foregår. Hvem er hvor og hvem gør hvad men vi skal nok komme efter det. Der er en fejl på skemaet omkring musik til Storegruppen. Det bliver fredag fra 8.30 - 10.00 hvor Anders blander timerne så der både er historie/geografi og musik.

Huskedatoer:

Den 7. september: Jubilæumsfest

Søndag den 15. september: Storegruppen Berlin

Tirsdag den 17. september: Svendstrup friskole på besøg

Tirsdag den 17. september: Lillegruppen biograf

Torsdag den 19. september. Mellemgruppen Biograf

Mandag den 23. september: Storegruppen og Mette og Henrik fri efter Berlin tur.

Søndag den 29. september: Høstgudstjeneste

Uge 41 Halloweenuge

Rengøring:

Den 17. august: Andreas, Asta, Viggo

Den 24. august: Lukas, Malte, Kassem

Den 31. august. Benjamin, Oliver, Phillip

God weekend Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 26.

Dette er skoleårets sidste fredagsbrev😊 Vi har et hæsblæsende år bag os og det er gået alt for stærkt. Vi ser nu frem til et anderledes og spændende år. Når I kigger på det vedhæftede skema så ser det lidt anderledes ud i forhold til de sidste år. Vi har i år delt op i 4 grupper og næste år kører med to mellemgrupper så det passer bedre antalsmæssigt.

Noget nyt på skemaet er at onsdagen er delt op i udeskole og valgfag. Hvilke valgfag der kommer i spil kommer først efter sommerferien. Selvom dagen er delt op i udeskole og valgfag vil der være tider hvor hele dagen går med udeskole. Det kommer an på hvad der arbejdes med. Der kommer forklaringer

Vi får nye folk som alle starter lige efter sommerferien. Anders kommer og tager en masse musik, engelsk og andre ting, Mali kommer og har matematik og idræt i lillegruppen og Knud Peder kommer og laver nyheder med Storegruppen. Gustav starter som ny medhjælper i Fritter og børnehus. Vi får Peter i 4 ugers praktik som pedel fra 5. august. Velkommen til alle.

Desværre må vi så sige farvel til nogle af de "gamle". Martha går videre på gymnasiet og vi ønsker hende alt det bedste. Hun har været en super god hjælper for både store og små. Mette O vil en tur til Færøerne og arbejde. Vi ønsker også hende alt det bedste fremover og hun bliver også savnet af alle. Håber begge kommer på besøg når det er muligt.

Og af eleverne siger vi farvel til Nathalie. Hun vil videre til 10'eren og hun får kun ros og kærlige tanker med fra os alle. Nathalie bliver i den grad savnet 😊

Arbejdslørdag.

Næste dato for arbejdslørdag er den 10. august kl 9.00. Skriv datoen bag øret 😊

Første skoledag.

Vi starter det nye skoleår mandag den 12. august kl 8.00 - 11.00.

Her siger vi goddag til den nye børnehaveklasse og alle de gamle elever.

Vi serverer rundstykker så ingen madpakke.

Alle nye som gamle forældre er velkommen denne dag.

Rengøring:

Den 29.juni: Oliver, Luna, Mathilde, Liv

Der kommer ny rengøringsliste efter ferien.

Rigtig god sommerferie til alle

Kærlig hilsen

Mette, Siggi, Martha, Mette, Yvonne, Dorthe, Henrik og Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 24.

Næste uge gælder det lejrturen og der er lagt op til en hyggelig uge. Vi får besøg af Ørding her på skolen fra onsdag til fredag. Vi håber alle får en god uge.

Og så nærmer vi os den sidste uge før sommerferien. Hvor blev det skoleår af ? 😊

Huskedatoer:

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

Fri fredag den 21. juni (efter lejrtur)

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring:

Den 15. juni: Freja, Kassem, Nicoline

Den 22. juni: Emma, Andreas, Benjamin

Den 29.juni: Oliver, Luna, Mathilde, Liv

God weekend.

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 23

Vi har haft besøg af biblioteket for sidste gang inden sommerferien. Hvis der dukker bøger op derhjemme lånt gennem skolen må I meget gerne aflevere dem i biblioteksbussen 😊

Lejrtur.

Husk betaling til lejrturen senest den 12. juni.

Efter lejrturen fredag den 21. juni er de tilmeldte fritterbørn i børnehuset efter aftale med forældrene. Husk det er en fridag.

Viborg legeland.

Mellemgruppen er i Viborg legeland den 14. juni.

Denne dag vil Storegruppen sammen med Mette og Birthe forberede mad til lejrturen. Lillegruppen hygger med Siggi og Martha. Henrik har fri.

HUSK SOMMERFESTEN 😊

Huskedatoer:

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

2. pinsedag mandag 10.juni

Fri fredag den 21. juni (efter lejrtur)

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring :

Den 8. juni: Nicholas, Kristian, Malou

Den 15. juni: Freja, Kassem, Nicoline

Den 22. juni: Emma, Andreas, Benjamin

God weekend.

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 21.

En uge med masser af aktivitet er gået. Storegruppen havde en super god "Blå mandag" med masser af gode oplevelser. Lillegruppen nød turen til Zoo og har masser at fortælle både hjemme og til resten af skolen.

Vi har igen haft besøg af en anden friskole som de store elever har haft lidt kontakt med. Også denne skole har nydt ugen på Fur rigtig meget og vil helt klart også reklamere for øen til andre.

Næste uge er en kort uge med Kr. Himmelfarts ferie. Også i ugerne efter bliver der fridage. Først Grundlovsdag og derefter Pinsedag. Vi ønsker alle nogle gode fridage.

Fællesspisning.

Sidste fællesspisning i dette skoleår er onsdag den 29. maj. Vi laver mad i udeskole. Husk 20 kr og ingen stor madpakke 😊

Torsdag den 6. juni får vi besøg af bogbussen for sidste gang så alle biblioteksbøger skal afleveres denne dag.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 29.maj(udeskole)

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Fri fredag den 21. juni (efter lejrtur)

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring :

Den 25. maj : Liv, Michela, Ofelia

Den 1. juni: Lars , Luna, Phillip

Den 8. juni: Nicholas, Kristian, Malou

God weekend.

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 20.

Vi har haft skolen fuld af glade børn fra Billum Friskole. De har nydt Fur meget og vi er velkommen til at besøge dem. Deres skole ligger i nærheden af Vadehav og Vesterhav så det er en hel anden natur end vores. Måske det bliver et sted vi besøger engang.

Brev fra Skive kommune.

Der er vedhæftet et brev fra Skive kommune omkring en sag om blufærdighedskrænkelse. Læs venligst brevet igennem.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 29.maj(udeskole)

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Fri fredag den 21. juni (efter lejrtur)

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring :

Den 18. maj: Benjamin, Maja, Magnus

Den 25. maj : Liv, Michela, Ofelia

Den 1. juni: Lars , Luna, Phillip

God Bededags ferie til alle.

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 19.

Vi er færdige med samtalerne og det har været dejligt at have mulighed for at snakke om ting der ikke nødvendigvis er tid til i hverdagen. Vi glæder os over et godt samarbejde mellem skolen og forældre.

Årets lejrtur.

Turen går i år til Ørding friskole på Mors. De vil samtidig besøge vores skole og nyde Fur. Vi tager afsted mandag den 17. juni og er tilbage igen torsdag den 20. juni. Fredag er fridag for alle men der er åbent i Fritteren hele dagen. De praktiske informationer om tidspunkter og andet kommer senere.

" Blå mandag"

Da vi i år ikke har så mange konfirmander så vil hele Storegruppen lave en "Blå mandags-tur". Det foregår mandag den 20. maj. Vi starter med at spise rundstykker med Storegruppen og så drager de til Skive til en masse sjov. Der kommer seddel med hjem til med pris, tidspunkter og de forskellige aktiviteter. Birthe og Henrik er med hele dagen.

Berlin.

Der er nu booket flybilletter og hotel til årets udlandstur. Turen er fra søndag den 15. september til fredag den 20. september.

Åben Ø den 11. maj.

Vi holder bagagerumssalg på skolen og vi håber mange kommer forbi. Spred gerne rygtet. Samtidig sælger vi kaffe, sodavand og lidt spiseligt til rimelige priser. Skole og børnehus er også åbent for rundvisning.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 29.maj(udeskole)

Den 11. maj: Åben ø med bagagerumssalg

Billum friskole her fra 14. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Fri fredag den 21. juni (efter lejrtur)

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring :

Den 11. maj : Emma, Josefine, Andreas

Den 18. maj: Benjamin, Maja, Magnus

Den 25. maj : Liv, Michela, Ofelia

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 18.

Åben Ø den 11. maj.

Vi holder bagagerumssalg på skolen og vi håber mange kommer forbi. Spred gerne rygtet. Samtidig sælger vi kaffe, sodavand og lidt spiseligt til rimelige priser. Skole og børnehus er også åbent for rundvisning.

Info fra Fritter.

Vi oplever at nogle børn ingen mad har til eftermiddagsmad. Sikkert fordi den er spist tidligere. Vil I tjekke med Jeres børn om madpakken passer til hele dagen?

Besøg udefra.

Fra den 14.maj til den 16. maj kommer Billum friskole på besøg her hos os. Der kommer 60 elever og 7-9 voksne. Vi glæder os til besøg udefra.

Strandrensning.

Husk at der er strandrensning på søndag den 5. maj kl 13.00. Alle mødes ved bålhytten og bliver delt ud på 12 hold. Der er pølser, sodavand og øl bagefter. Vi håber mange har tid og lyst til at deltage 😊

Lus.

Vær opmærksom på om der er lus igen ☹

Huskedatoer:

Strandrensning den 5.maj kl 13.00

Fællesspisningsdatoer: 29.maj(udeskole)

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Den 11. maj: Åben ø med bagagerumssalg

Billum friskole her fra 14. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Sommerferiefest torsdag den 27. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Sommerferie fra den 28. juni til den 12. august

Rengøring :

Den 4. maj : Leen, Viggo, Nathalie

Den 11. maj : Emma, Josefine, Andreas

Den 18. maj: Benjamin, Maja, Magnus

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 17.

Vi håber, at alle har haft en god påskeferie og har nydt det fantastiske vejr.

Forældrekonsultation.

Vi ser frem til nogle gode samtaler omkring primært det faglige. Børnene må gerne deltage 😊

Ny lærer.

Vi har ansat en ny musiklærer fra skolestart august. Vores nye lærer har i 18 år boet i udlandet og vender først hjem til Danmark fra Trinidad and Tobago i juli måned. Han hedder Anders Kappel Øvre og kommer oprindelig fra Mors. Han er bla uddannet klassisk guitarist. De sidste år har han arbejdet med olietønde-band og undervist på en katolsk pigeskole. Vi glæder os til at Anders kan komme med et frisk pust fra den store verden.

Info fra Fritter.

Her i foråret og i sommeren vil vi kun have en spilledag om ugen hvor der må medbringes Ipad, computer eller telefon. Fra uge 18 er det kun torsdage, der er spilledage. Det er ikke sikkert at der spilles på de dage. Det kommer an på vejret og hvad der ellers skal ske.

Sommerferie.

Fritteren folder sommerferie-lukket i uge 27-28-29 og 30. Vi åbner igen mandag den 29.juli og skolen starter den 12. august.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 26. april, 29.maj(udeskole)

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Åben ø med garagerumssalg

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 27.april: Luna, Karl, Asta

Den 4. maj : Leen, Viggo, Nathalie

Den 11. maj : Emma, Josefine, Andreas

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 15.

Vi takker for den store opbakning til vores teateruger. Vi har haft besøg af mange voksne som har givet en hånd med. Børnene har klaret ugerne utrolig flot og levet med, at vi som voksne har herset med dem for at få den skarpeste skuespiller frem. Og vi må sige at det har virket. Vi er stolte af dem.

Jeg siger tak for de fine blomster. Jeg gør bestemt ikke arbejdet alene. Det kan kun lykkes, når vi arbejder som et hold og der er store roser til hele holdet😊

Praktikant.

Efter påske og frem til sommerferien kommer Martha i praktik hos os. Hun skal være på skolen mandag-torsdag og hun vil hjælpe i alle klasser.

Påskeferie.

Vi ses efter påske tirsdag den 23.april til sædvanlig tid.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 26. april, 29.maj(udeskole)

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Påskeferie fra lørdag den 13. april til tirsdag den 23.april.

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 13. april: Oliver, Vikar, Phillip

Der kommer ny rengøringsplan efter påske.

God påskeferie

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 14.

Hele skolen summer af forventning til den kommende teaterforestilling. Vi er kommet godt fra start og glæder os over alle de folk, der kommer forbi og giver en hånd med. Tak, det hjælper os meget.

Retssag.

Som nævnt på generalforsamlingen, så er der berammet retssag onsdag den 10. april kl 13.40 i Viborg. Vi har folk herfra som skal i vidneskranken og derfor vil alle de voksne der kan fra skolen gerne med og give moralsk støtte. Vi håber at retssagen sætter et punktum for sagen og at vi alle kan komme videre på en ordentlig måde. Derfor får alle fri kl 12.00 denne dag og Fritteren åbner når skolen lukker. Her er der forældre som tager tjansen og Mette K kommer og lukker kl 15.00.

Teaterforestilling.

Torsdag den 11. april kl 18.30 slår vi dørene op for højdepunktet af alle anstrengelserne. For at alle kan stå knivskarp på scenen med den rigtige sminke og det rigtige tøj, så vil vi gerne at alle møder op efter aftensmad kl 17.45.

Arbejdslørdag.

Der blev lavet rigtig mange ting på arbejdsdagen og det var en fornøjelse at møde på arbejde mandag morgen. TAK 😊

Generalforsamling.

Desværre var der et meget sparsomt fremmøde til generalforsamlingen. Karin og Knud Peder blev genvalgt til bestyrelsen og Tina Bro blev valgt til suppleant. Ændringerne i vedtægterne blev vedtaget og det betyder at forberedelserne til sammenlægningen med Børnehuset er på plads 😊 og der kan handles når tid er.

Elever fra Grønland.

Er der nogen i forældreflokken som kunne tænke sig at huse et barn fra Grønland i de 10 uger de er i landet? Det er fra august til efterårsferien. Hvis I ikke selv har overskud men kender nogen som måske kunne have interesse så send forespørgslen videre.

Rengøring i weekenden.

Der kommer en masse cykelryttere til Fur i weekenden. De skal have base i gymnastiksalen. Så der skal intet gøres derovre. De sørger selv for rengøringen, når løbet er slut. Og hvis der bruges toiletter inde på skolen, så bliver de også rengjort efter løbet.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 26. april, 29.maj(udeskole)

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Påskeferie fra lørdag den 13. april til tirsdag den 23.april.

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 6. april : Nicholas, Nathalie, Magnus

Den 13. april: Oliver, Vikar, Phillip

Der kommer ny rengøringsplan efter påske.

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 13.

Nu starter vi med årets teateruger og spændingen er stor hos eleverne. Bliver det i år det store gennembrud kommer 😊 Vi skal i år spille meget teater og musik og sang bliver der ikke så meget af. Vi glæder os til at prøve kræfter med masser af skuespil. I næste fredagsbrev kommer der besked om, hvornår eleverne skal møde ind torsdag den 11. april. Så ved vi mere om hvor lang tid det tager at sminke og klæde om.

Den store forestilling.

Husk vi har vores teaterforestilling torsdag den 11. april kl 18.30 😊 prisen er for billetten denne aften er 25 kr for voksne og børn er gratis. Efter forestillingen er der kaffe og kage på skolen. Tag gerne alle I kender med. Vi vil gerne have så mange publikummer som muligt.

Generalprøve.

Vi har generalprøve torsdag formiddag kl 10.00. Her har vi inviteret et par skoler og børnehuset kommer også. Hvis der ikke er mulighed for at se forestillingen om aftenen så kom og se generalprøven. Også her vil vi gerne have så mange publikummer som muligt.

Husk Generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Støtteforeningen for Fur Friskole kl. 19.00 torsdag den 4. april 2019 i aulaen på Fur Friskole.
Dagsorden ifølge lovene
Venlig hilsen Bestyrelsen

Indkaldelse til generalforsamling i den Selvejende institution Fur Friskole kl. 19.15 torsdag den 4. april 2019 i aulaen på Fur Friskole.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. april

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 30. Marts: Vikar, Liv, Kassem

Den 6. april : Nicholas, Nathalie, Magnus

Den 13. april: Oliver, Vikar, Phillip

Der kommer ny rengøringsplan efter påske.

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 12.

En uge hvor biografen blev besøgt flere gange. Først Storegruppen som så en film fra krigens tid. Derefter var det Mellemgruppens tur. Da der var flere syge i Storegruppen og vi havde ekstra billetter, så fik de store lov at komme med en gang mere. Vi så en super god dansk film som alle morede sig over.

Arbejdslørdag.

Der kommer opslag om de forskellige arbejdsopgaver til dagen, hvor folk kan melde sig på. Vi er godt i gang med at finde masser af arbejdsopgaver.

Teater.

Teaterugerne nærmer sig med hastige skridt😊 Så hvis der er nogen forældre som kunne tænkes sig at hjælpe i de to uger med syning af kostumer, fremstilling af rekvisitter og hjælpe til Lillegruppen osv så meld gerne tilbage snarest. Måske er der også andre end forældre, der kunne tænkes sig at være en del af teaterugen, så må de gerne inviteres med også.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. april

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 23.marts: Andreas, Benjamin, Lars R

Den 30. Marts: Vikar, Liv, Kassem

Den 6. april : Nicholas, Nathalie, Magnus

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 11.

I stedet for musik frem til sommerferien:

Mette tager Lillegruppen torsdag 8.30 - 10.00

KP og Bente skiftes til at tage fortælling i mellemgruppen onsdag 12.45 - 14.00

Henrik tager Storegruppen tirsdag fra 12.45 - 14.00

Med skolen i biografen.

Onsdag den 20. marts skal Storegruppen i biografen og se " Fannys rejse". Henrik og Bente tager med.

Torsdag skal Mellemgruppen se " Jeg er William". Yvonne, Dorthe og Bente kører.

Fredag den 22.marts har vi pædagogisk dag.

Lærerne holder møde om næste års planlægning og der kommer forældre og tager skole og fritter.

Vi glæder os til at overgive roret til: Knud Peder, Tage, Louise, Linda, Birthe og Tina

Der er teater for Lille- og Mellemgruppen i kirken.

Tænk gerne på at, der er forældre i Fritteren fredag eftermiddag, så hvis det er en mulighed så hent gerne tidligere denne dag. Selvfølgelig kun hvis det er muligt. Fritteren er åben som altid. Vi håber alle får en sjov og anderledes dag.

Teater.

Teaterugerne nærmer sig med hastige skridt😊 Så hvis der er nogen forældre som kunne tænkes sig at hjælpe i de to uger med syning af kostumer, fremstilling af rekvisitter og hjælpe til Lillegruppen osv så meld gerne tilbage snarest. Måske er der også andre end forældre, der kunne tænkes sig at være en del af teaterugen, så må de gerne inviteres med også.

Besøg.

Vi har i dag haft besøg af fem lærere fra Holland som er rundt i Danmark og se på skoler. De var meget begejstrede for måden vi driver skole på og fortalte at den er meget ulig den måde de går i skole på i Holland. Vi får måske besøg af dem igen senere på året.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. april

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 16. marts : Asta, Malou, Phillip

Den 23.marts: Andreas, Benjamin, Lars R

Den 30. Marts: Vikar, Liv, Kassem

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 10.

Vi har haft en hyggelig uge med lidt anderledes skema. I næste uge kan der også blive ændringer men vi arbejder på at få enderne til at nå sammen.

Lige en reminder😊

Der er stadig ikke mobiltelefoner med i skole. Hvis det af en eller anden grund er nødvendigt at medbringe telefonen så ligger den på kontoret til man har fri. Aftalen mandag og torsdag med Fritteren gælder som altid.

Info fra Fursund.

På yderdøren hænger et par sedler fra Fursund idrætsforening. Det drejer sig om udendørs fodbold og Sjov for hele familien. Se om det har interesse.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. maj

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 09. marts: Emma, Maya, Vikar

Den 16. marts : Asta, Malou, Phillip

Den 23.marts: Andreas, Benjamin, Lars R


 Fredagsbrev 2019 uge 09.

Vi nyder det dejlige solskinsvejr og håber at der ikke kommer alt for mange forkølelser 😊 Det er svært at huske jakker og trøje når solen skinner.

Skoleskift.

Vi siger farvel til Carla og Clara. Vi ønsker dem det bedste på de nye skoler og håber meget at de stadig kommer forbi på besøg.

Lillegruppen.

Mette holder ferie fra torsdag den 7. marts til tirsdag den 12. marts. Mette K er vikar alle dagene.

Farvel til en lærer.

"Der er indgået en aftale mellem Fur Friskole og Ivan Johansen om, at Ivan Johansen fratræder sin stilling på skolen. Ivan har sin sidste arbejdsdag den 28. februar 2019. Skolen siger tak for samarbejdet og ønsker Ivan held og lykke fremover".

Skemaændringer.

Da Ivan er stoppet bliver der nogle få ændringer i skemaet. Mødetiderne er de samme og så snart der er helt styr på det hele, melder vi det ud.

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. maj

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Aabybro friskole her fra mandag den 20. maj : 6. og 7. klasse

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 02.marts: Luna, Thomas, Josefine

Den 09. marts: Emma, Maya, Vikar

Den 16. marts : Asta, Malou, Phillip

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 08.

Alle får denne fredag en seddel med hjem om en aktivitetsdag som er et tilbud til børn som født fra 2005-2010. Der er ikke plads til så mange så der skal måske meldes til hurtigt 😊

Forældresamtaler:

Der er kommet dato på forældresamtaler nemlig den 8. og 9. maj.

Pædagogisk dag:

Personalet vil gerne holde pædagogisk dag fredag den 22. marts. Derfor mangler vi forældre som vil være hjælpelærere denne dag. Der er aftale om at Lille- og Mellemgruppe skal i kirken og se teater denne dag. Hvem kunne tænke sig at hjælpe denne dag? Skolen slutter som altid kl 13.00 og dagen slutter med rengøring og kagespisning.

Vi tænker 5-6 forældre, hvor de 3 kan gå med i kirken og se teater. Der er mulighed for selv at planlægge noget til dagen ellers skal vi nok være behjælpelige. Meld gerne tilbage om nogen har lyst så hurtigt som muligt.

Tante Andante.

"Sværdslag, engle og palmegrene- Det er påske" Det er teaterstykket som der vises i kirken fredag den 22.marts fra kl 10.30 - 11.15. Hvis I vil læse mere om det kan i kigge på www.tanteandante-lemvig.dk

Huskedatoer:

Fællesspisningsdatoer: 25.jan, 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Arbejdslørdag lørdag den 30.marts

Generalforsamling: Den 4. maj

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Forældresamtaler: 8. og 9. maj

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring :

Den 23. februar: Nicholas, Oliver, Jannick

Den 02.marts: Luna, Thomas, Josefine

Den 09. marts: Emma, Maya, Clara

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2019 uge 06.

Vi ønsker alle en god vinterferie 😊

Vi glæder os til at se jer igen efter ferien hvor vejret forhåbentlig byder på lidt forår.

Husk fællesspisning fredag i uge 8 😊

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Fællesspisningsdatoer: 25.jan, 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring:

Den 09. februar: Sigrid, Nathalie + vikar

Den 23. februar: Nicholas, Oliver, Jannick

Den 02. Marts: Luna, Thomas, Josefine

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 05.

Der er ændringer i den sidste uge før vinterferien.

Mette er på kursus tirsdag og onsdag

Henrik er væk onsdag, torsdag og fredag.

Vi får Mette K som vikar og så hjælper vi hinanden.

Mellemgruppesjov.

Fredag den 8. februar vil Mellemgruppe bruge de optjente klassepenge. Vi vil en tur i Viborg legeland. Vi kører fra skolen kl 9.00 og er hjemme igen på skolen kl 14.30.

Klassekassen betaler for indgangsbilletten men der er mulighed for at tilkøbe en " byg-selv-burger" til 50 kr. Det tænker vi kunne være hyggeligt i stedet for den store madpakke. Vi får en slush-ice med i indgangsbilletten 😊Vi tager juice og pølsehorn med til lille madpakke.

Der skal bruges strømper med skridsikker bund på trampolinerne. Vi tænker mange allerede har nogle men ellers kan de købes for 20 kr pr par i legelandet.

Yvonne, Dorthe og Bente kører med alle. Så alt I skal tænke på er 50 kr til burgeren 😊 Vi glæder os til en hyggelig dag med fuld fart på.

Revy i Rødding.

Vi er inviteret til revy på Rødding friskole torsdag den 7. februar. Når alle lærere kører så mangler vi biler til 9 personer. Er der nogle forældre, der vil med en tur til Rødding ? Vi skal med færgen 8.45 og er hjemme igen ca ved middagstid. Vi tager den lille madpakke med så en lille rygsæk/pose til turen er en god ide 😊

Rengøring.

Husk den nye Fritter når der gøres rent 😊

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Fællesspisningsdatoer: 25.jan, 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Påskeferie fra 13. april - 23.april

Billum friskole her fra 13. maj - 16. maj

Lejrtur Uge 25 fra 17. juni - 20. juni

Fridage:

Store bededag 17. maj

Kr. Himmelfartsferie fra 30. maj - 2. juni

Grundlovsdag 5. juni

2. pinsedag mandag 10.juni

Rengøring:

Den 02. februar: Viggo, Phillip, Andreas

Den 09. februar: Sigrid, Nathalie + vikar

Den 23. februar: Nicholas, Oliver, Jannick

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 04.

Fyraftensmøde.

Vi vil gerne invitere alle forældre til et fyraftensmøde

TIRSDAG DEN 29.JANUAR KL 16.30

Vi vil gerne orientere jer om den trælse episode vi har oplevet på skolen. Vi ved at der går en masse rygter og også at rygterne ikke altid taler sandt.

Der er arrangeret børnehygge med Mette K og Ditte så børnene kan godt være med. Mødet kommer til at tage max en time.

Vi håber mange vil deltage 😊 Giv besked på Facebook eller sms. Også hvor mange børn der skal passes.

Fritter info.

Det er vigtigt at beskeder til fritteren i Frittertiden bliver givet til deres egen telefon. Nummeret er 71752936. Vi tager stadig imod beskeder om morgenen på lærerværelset.

Børneorm.

Der er igen børneorm ☹ Hold øje så vi kan få dem udryddet. Børneorm kræver kontakt til læge som ordinerer medicin.

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Fællesspisningsdatoer: 25.jan, 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Rengøring:

Den 27. Januar: Karl, Asta, Nicoline

Den 02. februar: Viggo, Phillip, Andreas

Den 09. februar: Sigrid, Nathalie + vikar

God weekend

Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 03.

Vil I tjekke børnenes tasker og penalhuse ( spidse blyanter osv) 😊Der kan være mange sjove ting på bunden af en skoletaske 😊

Fællesspisning:

Der er fællesspisning fredag den 25. januar. Det er Mellemgruppen der laver maden.

Info fra Fritteren.

Sidste frist for aflevering af vinterferiesedler er på mandag den 21. januar.

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Fællesspisningsdatoer: 25.jan, 22.februar, 29.marts, 26. april, 29.maj(udeskole)

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Rengøring:

Den 19. januar: Leen, Magnus, Jannick

Den 27. Januar: Karl, Asta, Nicoline

Den 02. februar: Viggo, Phillip, Andreas

God weekend Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 02.

Ny i huset.

Vi er så heldige at have fået Svend i huset i praktik. Han vil gerne være pedel og vi har allerede fundet mange gode opgaver til ham. Han vil også lave pedelarbejde i børnehuset. Velkommen til Svend.

Storegruppen.

Tirsdag den 15. januar har Storegruppen fri kl 12.00 da lærerne går til møde.

Fritter info.

Der er udleveret sedler om vinterferie.

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. april

Rengøring:

Den 12. januar: Ofelia, Luna, Lars R

Den 19. januar: Leen, Magnus, Jannick

Den 27. februar: Karl, Asta, Nicoline

God weekend Bente  


 Fredagsbrev 2019 uge 01.

Godt nytår til alle 😊

Julemåneden er lagt bag os og vi ser frem til nogle helt almindelige skoleuger, hvor det er det faglige, der er i højsæde.

Rengøring.

Der er lavet ny rengøringsplan som alle får med hjem i dag. Vi har et par gange oplevet, at det kan være svært at nå weekendrengøringen af forskellige grunde. Derfor har vi lavet en aftale med Ditte, Yvonnes datter. Hun vil gerne mod betaling tage en rengøringstjans. Hvis det er umuligt at få byttet eller andet pludselig kommer i vejen så kan Yvonne kontaktes og så formidler hun kontakten til Ditte og aftaler nærmere. Det er et tilbud som kan benyttes ved interesse 😊

Huskedatoer:

Vinterferie uge 7

Med skolen i biografen: 20. og 21. marts

Teater uge 14 og 15

Teaterforestilling: Torsdag den 11. marts

Rengøring:

Den 5. januar: Benjamin, Nathalie, Carla

Den 12. januar: Ofelia, Luna, Lars R

Den 19. januar: Leen, Magnus, Jannick

God weekend Bente  


 Fredagsbrev 2018 uge 50.

Årets sidste fredagsbrev 😊

Vi ønsker alle børn og forældre en glædelig jul og et godt nytår. Vi takker alle for den store støtte som er givet skolen i det forgangne år. Vi glæder os til et nyt og spændende år som helt sikkert byder på mange nye og gode udfordringer.

Tirsdag den 3. januar.

Vi møder kl 8.00 som sædvanligt. Dagen går med forskellige brætspil og hvis I har nogle gode spil derhjemme, så medbring dem gerne denne dag. Alle har fri kl 12.00.

MEN inden vi slutter året helt af :

Julefrokost.

Husk børnenes julefrokost onsdag den 19. december. Storegruppen forbereder maden og måske kommer der en gæst fra Nord. Prisen for fællesspisning er denne gang 25 kr.

Nissevenner.

På torsdag er hemmelighedskræmmeriet slut og nissevennerne afsløres. Denne dag er det vigtigt at ALLE medbringer en lille gave til sin nisseven. Gaven gives ved afsløringen 😊

Juleafslutning.

Torsdag den 20. december holder vi juleafslutning. Vi starter til sædvanlig tid med hygge i skolen, oprydning i klasserne og andet vi mangler. Kl 10.00 er der juleafslutning i kirken. Her er alle velkomne til at deltage. Efter kirken går vi tilbage til skolen og afslører nissevenner. Ca kl 11.30-12.00 ønsker vi hinanden en glædelig jul og går på juleferie.

Nøgler til skolen.

Flere forældre har efterspurgt nøgler. Derfor har vi besluttet at få lavet ekstra nøgler og de forældre der ønsker det kan få en. Giv besked til kontoret om der ønskes en nøgle og så får vi lavet det ønskede antal. Alle der får en nøgle skriver under på det.

Det er tilladt at medbringe slik på torsdag 😊

Huskedatoer.

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00-12.00: Spilledag

Rengøring:

Den 15. december: Viggo, Emma, Andreas

Den 22. december: Liv, Maja, Asta

Ny rengøringsplan efter jul.  


 Fredagsbrev 2018 uge 49.

En hektisk uge med hemmeligheder på højt plan er gået 😊

Mandag den 10. december har Mellem- og Storegruppen fri kl 13.00. Fritteren er åben som sædvanlig.

Lucia.

Vi skal som sædvanlig gå Lucia på Ældrecentret. Det er torsdag den 13. december kl 10.00 og alle er velkommen til at komme og kigge på. Tag gerne naboen med også. Ældrecenter giver kaffe og saftevand og spørger, om vi vil medbringe nogle bradepandekager. Er der nogle forældre, der har tid og overskud til at bage til denne hyggelige dag ?

Julefortælling.

Fredag den 14. december får vi besøg af kirke- og kulturmedarbejder Thomas. Han vil fortælle for Lille- og Mellemgruppen. Vi glæder os til at få besøg.

Julefrokost.

Onsdag den 19. december er det børnenes julefrokostdag. Denne dag står Storegruppen for tilberedningen af julefrokosten 😊 Vi glæder os for måske kommer en vis herre på besøg. Husk at fællesspisning denne gang er 25 kr pr elev.

Juleafslutning.

Torsdag den 20. december holder vi juleafslutning. Vi starter til sædvanlig tid med hygge i skolen, oprydning i klasserne og andet vi mangler. Kl 10.00 er der juleafslutning i kirken. Her er alle velkomne til at deltage. Efter kirken går vi tilbage til skolen og afslører nissevenner. Denne dag medbringer ALLE en gave til sin nisseven som afleveres ved afsløringen. Ca kl 11.30-12.00 ønsker vi hinanden en glædelig jul og går på juleferie.

Praktikant.

Lillegruppen har i 4 uger haft en ekstra voksen. Trine Pilgaard har været hos og vi har nydt at have hende hos os. Desværre må vi sige farvel til hende i dag fredag. Håber hun kommer forbi en anden gang.

Klassebilleder.

Det er muligt at klassebilleder tilsendt hvis det ønskes. Giv besked i kommentar 😊

Huskedatoer.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 8. december: Nicoline, Lasse, Phillip

Den 15. december: Viggo, Emma, Andreas

Den 22. december: Liv, Maja, Asta

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2018 uge 48.

Hel ugen er der masser af kreativitet på skemaet. Alle er i skole til kl 14.00 mandag til torsdag. Fredag efter rengøring har vi fri som sædvanlig kl 13.00.

Gammelt tøj på. Vi kommer til at rode med mange sjove ting 😊

FOTO.

Der blev taget masser af flotte billeder og vi håber alle bliver glade.

Info fra Fritter.

Der er delt sedler ud om juleferie. Tjek børnenes tasker.

Huskedatoer.

Fredag den 30. november: Bedsteforældredag

Søndag den 2. december: Jul på Fur

Søndag den 2. december: Indskrivning af nye elever.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 1. december: Michela, Clara, Karl

Den 8. december : Nicoline, Lasse, Phillip

Den 15. december: Viggo, Emma, Andreas

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2018 uge 47.

Tak for nogle rigtig gode forældresnakke. Vi fik vendt mange gode ting 😊

Juletræ.

Der skal hentes juletræ onsdag den 28. november. Husk varmt tøj og gode sko. Vi skal spise lille madpakke i skoven så medbring madpakken i en lille pose.

Foto.

Efter juletræet er bragt hjem så er der foto for de der har ønsket det. Vi skal nok tjekke at hår og tøj sidder pænt 😊

Fællesspisning.

Vi har også fællesspisning onsdag den 28. november. Husk ingen stor madpakke men 20 kr.

Bedsteforældredag.

Vi glæder os til at få besøg af mange folk på fredag den 30. november. Vi skal lave julepynt, pynte træet, spise æbleskiver og til sidst det længe ventede bankospil 😊

Info fra Fritter.

Der er delt sedler ud om juleferie. Tjek børnenes tasker.

Huskedatoer.

28. november: Vi henter juletræ i udeskolen

Onsdag den 28. november: Fotograf på besøg.

Onsdag den 28. november: Fællesspisning efter hentning af juletræ 😊

Fredag den 30. november: Bedsteforældredag

Søndag den 2. december: Jul på Fur

Søndag den 2. december: Indskrivning af nye elever.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 24. november: Nicholas, Lars R, Luna

Den 1. december: Michela, Clara, Karl

Den 8. december : Nicoline, Lasse, Phillip

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2018 uge 45.

En uge hvor højdepunktet var en tur i biografen for mange af eleverne og det lyder som en god og hyggelig oplevelse.

Forældrekonsultation.

Vi håber mange vil benytte sig af vores tilbud om en snak den 22. november. Hvis man ikke har mulighed for at deltage den 22. november så vil vi gerne høre det hurtigst muligt og hvis der ønskes en tid på et andet tidspunkt så snak med klasselærerne i gruppen.

Huskedatoer.

Torsdag den 22. november : Forældresnakke

28. November: Vi henter juletræ i udeskolen

Onsdag den 28. November: Fællesspisning efter hentning af juletræ 😊

Fredag den 30. November: Bedsteforældredag

Søndag den 2. december: Jul på Fur

Søndag den 2. december: Indskrivning af nye elever.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 10. november: Sigrid, Maya, Nathalie

Den 17. november: Oliver, Kassem, Magnus

Den 24.november: Nicholas, Lars R, Luna

God weekend

Bente


 Fredagsbrev 2018 uge 44.

Forældrekonsultation.

Flere forældre har gennem tiden ytret ønske om en ekstra forældresnak i løbet af efteråret. Vi tilbyder en snak med forældrene denne gang og tænker at børnene venter til foråret med at deltage. Hvis man ikke ønsker møde nu så giv besked hurtigst muligt. Og hvis der byttes tider, vil vi også gerne informeres. Tiderne er lavet så det passer, hvor der er børn i flere grupper.

Dagen for konsultationerne er torsdag den 22. november. Skema med tider er vedhæftet.

Med skolen i biografen.

Onsdag den 7. november skal Storegruppen se " Den nye dreng" kl 11.00

Lillegruppen og 2. klasse skal se " Den kæmpestore pære" Kl 10.

Huskedatoer.

Onsdag den 7. november: Med skolen i biografen

Torsdag den 22. november : Forældresnakke

28. November: Vi henter juletræ i udeskolen

Onsdag den 28. November: Fællesspisning efter hentning af juletræ 😊

Fredag den 30. November: Bedsteforældredag

Søndag den 2. december: Jul på Fur

Søndag den 2. december: Indskrivning af nye elever.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 3. November: Asta, Lasse, Benjamin

Den 10. november: Sigrid, Maya, Nathalie

Den 17. november: Oliver, Kassem, Magnus

God weekend

Bente

 Fredagsbrev 2018 uge 43.

Vi er godt i gang efter ferien og nyder at have nogle helt almindelige timer.

Der er kommet ny rengøringsplan som er delt ud til alle. Det er vigtigt at tjekke datoerne for rengøring og få byttet rundt hvis tiderne ikke passer 😊 På den nye plan er der nye områder som skal rengøres ved lige opmærksom på det. Det drejer sig om den nye Fritter.

Med skolen i biografen.

Onsdag den 7. november er der biograf for både Storegruppen og Lillegruppen + 2. klasse. Lillegruppen mangler kørsel til 6 personer. Afgang fra skolen kl 9.00. Nærmere info næste fredag.

Udetøj.

Husk varmt udetøj og støvler til udefrikvarteret.

LUS.

VI HAR LUS IGEN SÅ VÆR OPMÆRKSOM DERHJEMME.

Huskedatoer.

28. November: Vi henter juletræ i udeskolen

Onsdag den 28. November: Fællesspisning efter hentning af juletræ 😊

Fredag den 30. November: Bedsteforældredag

Søndag den 2. december: Jul på Fur

Søndag den 2. december: Indskrivning af nye elever.

Uge 49 laver vi hemmeligheder.

Torsdag den 13. december: Lucia på Ældrecenter

Onsdag den 19. december: Julefrokost for eleverne

Torsdag den 20. december: Juleafslutning i kirken.

Juleferie frem til torsdag den 3. januar kl 8.00: Spilledag

Rengøring:

Den 27. oktober: Emma, Phillip, Andreas

Den 3. November: Asta, Lasse, Benjamin

Den 10. november: Sigrid, Maya, Nathalie

God weekend

Bente


Fredagsbrev 2018 uge 41

Halloween.
Vi takker for en super (u)hyggelig aften, hvor vejret var bestilt til at være godt 😊 Børnene har knoklet hele ugen med at få gjort skolen klar til Halloween. I år er vi med sammen med hele øen og meget af udsmykningen får lov at stå til efter ferien og kan glæde de forhåbentligt mange besøgende.
Igen i år var der kage konkurrence og Knud Peder, Dagmar og Johanne var de skarpe dommere. Tak til alle der kom med de flotte og velsmagende kager. Vinderne blev i år Emma for bedste smag og Nicoline og Josefine for bedste pynt.

Info fra Fritteren.
Man må medbringe Ipad/telefoner hver dag i efterårsferien. De voksne bestemmer, hvornår der må spilles 😊
Personalet arbejder således i ferien:
Mandag :
Dorthe: 7.30 - 15.00
Siggi: 10.00 - 16.00
Mette fri
Tirsdag:
Dorthe: 9.00 - 16.00
Siggi : 7.30 - 15.00
Mette fri
Onsdag :
Dorthe : 9.00 - 15.00
Mette : 7.30 - 16.00
Siggi fri
Torsdag :
Mette : 7.30 - 16.00
Dorthe og Siggi fri
Fredag:
Mette 7.30 - ?
I kan kontakte os på vores mobiler. Hvis der ændres i dit barns aftalte tider så giv besked så hurtigt som muligt 😊

VI ØNSKER ALLE EN GOD EFTERÅRSFERIE OG GLÆDER OS TIL AT SE JER MANDAG DEN 22.OKTOBER 😊

Huskedatoer:
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42: 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 13. oktober: Thomas, Malou, Josefine
Ny rengøringsliste efter efterårsferien.

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 40

Vi takker for et godt forældremøde med en flot fremlægning af oplevelser fra Riga turen af Storegruppen. På facebooksiden kan der læses lidt om, hvad der blev snakket om i de forskellige grupper.

Halloweenugen.
Vi skal rode og regere med maling og være udenfor så gammelt tøj er en god ide i næste uge. Almindelig mødetid mandag til torsdag.
Vi mangler flere tilmeldte til kagekonkurrencen 😊
Og vi mangler også hjælpere til forberedelse af uhyggen. Så kom frisk og vær med til en sjov uge.

Motionsdag.
Fredag den 12. oktober er det skolernes motionsdag. Denne dag er det idrætstøj der er brug for og nogle gode løbesko. Vi slutter dagen af med pølsehorn og boller 😊 Alle har fri kl 12.00 og derefter er der efterårsferie.

Farvel til grønlænderne.
På tirsdag siger vi farvel til Nuunuuguaq og Aqqalu. Det vil være en sød gestus hvis børnene lavede en tegning eller en hilsen til dem i løbet af weekenden som kan komme med hjem til Grønland.

Storegruppen.
Vi har i historie i Storegruppen snakket om 2. verdenskrig og især Anne Frank. Der findes en film om Anne Franks liv men den er fra 15 år og jeg vil ikke vise den uden at forældrene er indforstået med det. Vil det være ok ? Mvh Bente

Husk.
Det er vigtigt at der er navn på madkasser, plastikposer med mad, drikkedunke og andet som nemt kan forveksles med andres. Børnene kan ikke selv kende deres egne madpakker 😊

Huskedatoer:
Halloween mandag den 8.oktober-torsdag den 11. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 6. oktober: Maya, Lars, Lærke
Den 13. oktober: Thomas, Malou, Josefine
Ny rengøringsliste efter efterårsferien.

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 39

Halloweenuge.
Nu er græskar hentet så nu kan vores Halloweenuge bare komme an. I uge 41 fra mandag til torsdag vil vi arbejde med mange uhyggelige ting. Der skal pyntes op så vi er klar til torsdag aften, som er den mest uhyggelige aften på året. Se den fine indbydelse som allerede er lagt ud på facebooksiden(vedhæftes). Der kommer nærmere info i næste fredagsbrev. Hvis der er nogle forældre, bedsteforældre eller andet godtfolk, der har lyst at hjælpe i løbet af ugen, så tager vi gerne imod hjælp til at forberede uhyggen.

Kagekonkurrence.
Husk at vi som altid kårer den mest uhyggelige kage og vi håber at mange vil deltage. Giv besked til skolen om I har lyst at deltage med den mest gyselige kage dette år 😊

Udefrivarter.
Kl 10.00 pausen er altid udefrikvarter og derfor er det vigtigt at have varmt tøj på. Det er vigtigt at alle kan komme ud og få en smule frisk luft uden at fryse.

Fritter info.
Hver dag kl 15.50 afleveres de sidste børn i Børnehuset. Hvis der hentes børn efter 15.50 så gå til Børnehuset 😊

HUSK FORÆLDREMØDE TORSDAG DEN 4.OKTOBER KL 19.00😊

Huskedatoer:
Fællesspisning den 28.september.
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 4. oktober
Halloween mandag den 8.oktober-torsdag den 11. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 29. september: Nicholas, Mathilde, Luna
Den 6. oktober: Maya, Lars, Lærke
Den 13. oktober: Thomas, Malou, Josefine

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 38

De store elever er vel hjemme igen fra Riga og de har haft en dejlig tur. Så nu er det tilbage til den barske skoledag 😊

Fællesspisning.
Fredag den 28. september er der fællesspisning. Det er Mellemgruppen der står for det 😊 Husk 20 kr og ingen stor madpakke.

Forældremøde.
Mødet starter kl 19.00 med et oplæg fra Storegruppen om deres tur til Riga. Efter Storegruppens optræden går vi ud i klasserne. Her vil vi fortælle om hvad vi arbejder med nu og hvad vi har af planer for resten af året.

Børneorm
Der er konstateret børneorm igen ☹ så vær opmærksom på symptomerne og få startet behandling om nødvendigt.

Reminder 😊 Arbejdslørdag.
Vi siger tak til alle der havde en travl lørdag. Vi nåede ikke igennem alle de ønskede opgaver. Flere som ikke kunne deltage i lørdags har tilkendegivet at de gerne ville have en opgave senere. Så vi lægger listen ud på, hvad der ikke blev nået og så kan der bydes ind på opgaverne.
Følgende opgaver mangler. Opgaver omkring den nye fritter må gerne laves inden længe:
- Rengøring vinduer ( er taget)
- Vægge gøres klar til maling i køkken i ny Fritter
- Skohylde ved ny Fritter indgang
- Male gulvlister i gangen ved ny Fritter

Huskedatoer:
Fællesspisning den 28.september.
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 4. oktober
Halloween mandag den 8.oktober-torsdag den 11. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 22. september: Leen, Oliver, Jannick
Den 29. september: Nicholas, Mathilde, Luna
Den 6. oktober: Maya, Lars , Lærke

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 37

Vi har haft en dejlig anderledes uge herhjemme, hvor vi har brugt tid på at lave forskellige "team-building" øvelser i gymnastiksalen hver morgen. Lærerne har på skift fundet på sjove lege som har krævet samarbejde for at opgaven lykkes. Vi har også i timerne arbejdet sammen, når det har været muligt. Onsdag blev der lavet mad og samtidig blev der øvet dans til melodi grand prix. Det var en rigtig sjov dag. Vi slutter af fredag med at se en film sammen og spise banan pandekager. Husk mandag også er anderledes 😊

Riga.
Vi kan på billeder fra Riga se at de også hygger sig der. Vi glæder os til at høre alt fra turen når de er vel hjemme igen.

Arbejdslørdag.
Vi siger tak til alle der havde en travl lørdag. Vi nåede ikke igennem alle de ønskede opgaver. Flere som ikke kunne deltage i lørdags har tilkendegivet at de gerne ville have en opgave senere. Så vi lægger listen ud på, hvad der ikke blev nået og så kan der bydes ind på opgaverne.
Følgende opgaver mangler. Opgaver omkring den nye fritter må gerne laves inden længe:
- Rengøring vinduer
- Vægge gøres klar til maling i køkken i ny Fritter
- Skohylde ved ny Fritter indgang
- Male gulvlister i gangen ved ny Fritter

Drikkedunke.
Husk stadig at sende en drikkedunk med i skole. Vi vil gerne slippe for de mange gange opvask. Det kan bare være en vandflaske men husk navn på 😊

Biograf den 19. september.
3. og 4. klasse skal i biografen på onsdag og se Billy Elliot. Dorthe, Yvonne og Bente kører med dem. 2. klasse skal ikke med i denne omgang, da de skal med Lillegruppen senere og se Den kæmpestore pære som de tidligere har læst i klassen. Det hele foregår i skoletiden og der skal ikke sendes penge med. Kiosken er altid lukket til skolebio 😊

Huskedatoer:
Fridag : Storegruppen og Ivan og Henrik mandag den 17. september
Med skolen i biografen 3. og 4. kl onsdag den 19. september ( 2.kl skal senere sammen med Mette )
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 4. oktober
Halloween mandag den 8.oktober-torsdag den 11. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 15. september: Benjamin, Nathalie, Carla
Den 22. september: Leen, Oliver, Jannick
Den 29. september: Nicholas, Mathilde, Luna

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 36

Riga.
Vi sender Storegruppen, Ivan og Henrik afsted til Riga hele næste uge og vi ønsker dem en god og lærerig tur. Os der bliver hjemme har lavet et alternativt skema som kommer med fredagsbrevet hjem og ligger på Facebook også.

Fridag.
Husk Riga folkene har fri mandag den 17.september. Der kører vi også anderledes skema.

Sponsorløb.
Vi takker for den store opbakning til vores sponsorløb. Alle børn gav den gas og de fik cyklet og løbet 32.200 kr ind 😊😊😊😊Også tak til alle tilskuerne, som var med til at gøre dagen festlig.

Drikkedunke.
Husk stadig at sende en drikkedunk med i skole. Vi vil gerne slippe for de mange gange opvask.

Besøg.
Vi har haft besøg af Blåbjerg friskole som har nydt besøget på Fur og vi er inviteret til at besøge dem når vi har lyst. Måske det bliver aktuelt på et tidspunkt.

Arbejdsdagen.
Fordelingen af opgaver er lagt ud på Facebook og hænger på skolen lørdag morgen. Vi håber på godt vejr 😊

Huskedatoer:
Arbejdslørdag : lørdag den 8. september.
Studietur: Storegruppen til Riga fra den 10. sept- 14.sept
Fridag : Storegruppen og Ivan og Henrik mandag den 17. september
Med skolen i biografen 3. og 4. kl onsdag den 19. september ( 2.kl skal senere sammen med Mette )
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 4. oktober
Halloween mandag den 8.oktober-torsdag den 11. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 8. september. Arbejdsdag, alle gør rent.
Den 15. september: Benjamin, Nathalie, Carla
Den 22. september: Leen, Oliver, Jannick

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 35

Vi vil gerne ændre datoen for vores næste forældremøde fra onsdag den 3. oktober og til torsdag den 4. oktober. Nærmere info kommer, når tiden nærmer sig.

Fotografering.
Knud Peder vil komme og tage et nyt gruppefoto af os alle. Og det vil ske torsdag den 6. september hvor vi også har besøg af Louis som er Aqqalu og Nuunnuunguaqs grønlandske lærer. Håber alle børn er i skole denne dag 😊

Sponsorløb:
Vi takker for den store opbakning til eleverne når de har været rundt og samle sponsorer. Hvad vi har tjent ind kommer senere. Men børnene har været mega seje og har kørt og løbet rigtigt meget 😊

Arbejdslørdag.
Vi har en liste i gang med ønsker til arbejdslørdagen og der kommer sikkert flere ting 😊
Taget repareres
Støbes ved kloak i skolegården
Hækken klippes
Ukrudt fjernes
Rengøring ved bålhytten
Færdiggørelse af den nye fritter
Klargøring af frokost 😊
Alm rengøring :
- Spindelvæv
- Lamper
- Gulvlister
- Vinduer
Skriv gerne på facebook eller giv besked på skolen, hvor mange der kommer og hvilken opgave der ønskes.

Huskedatoer:
Sponsorløb fredag den 31. august.
Fællesspisning i forbindelse med sponsorløbet.
Blåbjerg friskole på besøg fra den 5. sept- 7.sept.
Arbejdslørdag : lørdag den 8. september.
Studietur: Storegruppen til Riga fra den 10. sept- 14.sept
Fridag : Storegruppen og Ivan og Henrik mandag den 17. september
Med skolen i biografen 3. og 4. kl onsdag den 19. september ( 2.kl skal senere sammen med Mette )
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 4. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 1. september : Viggo, Andreas, Sigrid
Den 8. september. Arbejdsdag, alle gør rent.
Den 15. september: Benjamin, Nathalie, Carla

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 34

Sponsorløb.
Husk vi afholder sponsorløb den 31. august. Der er mulighed for at få flere sedler til sponsoraftaler om nødvendigt 😊😊😊😊 Husk sedlerne skal afleveres senest onsdag.

Mobiltelefoner og Ipads.
Efter snak lærerne imellem og flere brud på de eksisterende regler har vi besluttet at frem til jul er der INGEN mobil eller Ipads med i skole. Til jul vurderer vi om forbuddet skal fortsætte fremadrettet. Aftalerne i Fritter er stadig som sædvanlig og de medbragte Ipads afleveres på kontoret, så snart man møder ind mandag og torsdag. Lav så vidt det er muligt legeaftaler dagen før ellers er det ok at låne kontorets telefon ved spontane aftaler. Som tidligere respekterer vi de forældre der helst ikke vil ringes op på job pga legeaftaler.

Biblioteskbøger.
Vi har fået en regning på nogle bøger som måske findes hjemme hos nogen af eleverne. Jeg skriver lige titlerne så I ved hvilke bøger vi mangler:
Skovens dyr - USA - Lille mus rydder op - Sally on snowboard - Alvin on holiday - Bæver.

Studietur til Riga.
Der kommer info om turen med hjem i dag 😊
Arbejdslørdag.
Husk der er arbejdslørdag den 8. september. Vi er godt i gang med at lave lister med arbejdsopgaver. Håber mange har mulighed for at møde op og få en hyggelig dag. Der kommer nærmere info senere.

Huskedatoer:
Sponsorløb fredag den 31. august.
Fællesspisning i forbindelse med sponsorløbet.
Blåbjerg friskole på besøg fra den 5. sept- 7.sept.
Arbejdslørdag : lørdag den 8. september.
Studietur: Storegruppen til Riga fra den 10. sept- 14.sept
Fridag : Storegruppen og Ivan og Henrik mandag den 17. september
Med skolen i biografen 3. og 4. kl onsdag den 19. september ( 2.kl skal senere sammen med Mette )
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 3. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 25. august : Asta, Lasse, Phillip
Den 1. september : Viggo, Andreas, Sigrid
Den 8. september. Arbejdsdag, alle gør rent.

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 33

Velkommen tilbage til alle børn og forældre. Vi er klar til et nyt skoleår og tænk at det er femte gang vi starter op. Vi glæder os til alle de spændende oplevelser som vi helt sikkert vil få i løbet af året.

Vi har fået nye børn i børnehaveklassen Michela, Liam og Benjamin og Sigrid og Liv er startet i Lille- og Mellemgruppen. Vi har også fået nye voksne Mette Kragelund er startet som vikar både i skole og Fritter og Dorthe Hinnerup er startet som støtte i Mellemgruppen.

Reminder:
Husk stadigvæk drikkedunk så vi undgår en masse opvask 😊 Og mobiltelefoner som er med i skole afleveres på kontoret om morgenen og hentes igen efter skoletid.

Telefonliste.
Der er lavet ny liste som sendes med hjem på papir også. Hvis der er fejl hører jeg det gerne.
Rengøringsplan og skoleskema sendes også med hjem i papirform til alle familier.

Fripladsansøgning.
Skal afleveres på kontoret senest 31.august 😊

Lillegruppen.
Der er kommet lidt flere voksne på i Lillegruppen i nogle timer hver uge. Sigge er med tirsdag og torsdag i dansk og om fredagen kommer Lene Hansson og er med om formiddagen. Lene er her helt af lyst og interesse (og fordi hun godt kan lide os 😊)

Fredagsbrevet på papir:
Hvor mange ønsker fortsat brevet i papirform? Giv gerne besked med ungerne ellers regner vi med at brevet læses på Facebooksiden.

Huskedatoer:
Sponsorløb fredag den 31. august.
Fællesspisning i forbindelse med sponsorløbet.
Blåbjerg friskole på besøg fra den 5. sept- 7.sept.
Studietur: Storegruppen til Riga fra den 10. sept- 14.sept
Fridag : Storegruppen og Ivan og Henrik mandag den 17. september
Med skolen i biografen 3. og 4. kl onsdag den 19. september ( 2.kl skal senere sammen med Mette )
Høstgudstjeneste søndag den 30. september
Forældremøde 3. oktober
Motionsløb 12. oktober
Efterårsferie uge 42 : 15.oktober- 19. oktober

Rengøring.
Den 18.august : Emma, Karl, Nicoline
Den 25. august : Asta, Lasse, Phillip
Den 1. september : Viggo, Andreas, Sigrid

God weekend

Sidste fredagsbrev i dette skoleår


Et skoleår som endnu engang er gået alt for stærkt.

Sidste skoledag.
Jeg lægger lige oplysning om sidste skoledag ind igen og vil opfordre til at forældre der har tid kommer forbi så vi kan ønske hinanden god sommerferie
.
Fredag den 29.juni går vi på sommerferie. Vi serverer rundstykker og saftevand for alle elever. Hvis der er nogle forældre der har tid og lyst at lægge vejen forbi, så er der kaffe på kanden til dem også. Storegruppen har noget underholdning og nomineringer i ærmet som sikkert bliver sjovt😊 Alle har fri kl 11.30 - 12.00 denne dag.

Første skoledag.
Vi starter den nye skoleår mandag den 13. august.
Skoledagen er fra 8.00 - 11.00 og vi spiser også rundstykker denne dag.
Vi glæder os til at se nye børn i børnehaveklassen og alle de gamle børn 😊Forældre er meget velkommen til at være med hele dagen eller så længe man har tid.

Arbejdslørdag.
Allerede nu er første dato for arbejdslørdag fundet. Det bliver lørdag den 8. september. I hører nærmere 😊

Skema:
Der uddeles skema for næste skoleår. Hvis der er spørgsmål til skemaet så kom endelig med dem.

Sidste rengøring for denne gang.
Den 30.juni: Emma, Karl, Tobias, Lasse, Luna

Vi ønsker alle en dejlig sommerferie og vi glæder os til at se Jer igen i august 😊

Kærlig hilsen
Mette, Siggi, Nicoline, Ivan, Henrik, Yvonne, Bente

Fredagsbrev 2018 uge 24

Vi vil bede forældre kigge i glemmekassen inden sommerferien. Der er meget fint tøj i den 😊 Vi tømmer glemmekassen og sender alt på genbrug til sommerferien.
Der er også en del madkasser og drikkedunke som mangler ejermænd.

Sommerfest.
Husk at melde Jer til sommerfesten den 28. juni.

Fredag den 22. juni.
Husk at tilmelde Fritter efter lejrtur HVIS der er brug for det.

Gymnastiksal.
Der bliver malet og ordnet gulv i salen frem til sommerferien. Derfor kan rengøring af gymnastiksal i weekenden springes over indtil den er klar igen. Håber der kan gøres rent den sidste weekend før sommerferien.

Sommerferie.
Fredag den 29.juni går vi på sommerferie. Vi serverer rundstykker og saftevand for alle elever. Hvis der er nogle forældre der har tid og lyst at lægge vejen forbi, så er der kaffe på kanden til dem også. Storegruppen har noget underholdning og nomineringer i ærmet som sikkert bliver sjovt😊 Alle har fri kl 11.30 - 12.00 denne dag.

Rengøring:

Den 16. juni: Magnus, Clara, Troels

Den 23. juni: Harry, Nathalie, Samantha

Den 30.juni: Emma, Karl, Tobias, Lasse, Luna

Huskedatoer:

Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni (Vorgod- Barde folkeskole)

Sommerfest: Torsdag den 28. juni

Sommerferie fredag den 29. juni


God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 22

Årsopgave
Vi har nu gennemført fremlæggelserne af årsopgaver.
Vi fik kendskab til rigtig mange emner.

Dagmar fortalte om konspirationsteorier og tvivlen er plantet. Samantha fortalte om gymnastik i mange former. Victor indførte os i computerens opbygning og glæden ved teknologi. Lykke kunne berette om slavernes skæbne og også om Danmark som slavenation. Matilde indførte os i konsekvenserne af mobning bla med interview af folk i Skive. Mads kunne fortælle om bilens historie fra trehjulet "cykel" til den flotteste Tesla. Lars kunne på egen krop demonstrere hvordan diabetes påvirker hans hverdag. Nathalie viste hvordan Berlinmuren var skyld i mange menneskers ulykke. Jonas indførte os i glæden ved at gå på jagt.

Alle gjorde det supergodt og der er grund til stolthed.

Gæster.
På onsdag kommer der gæster fra Aulum. De har kontaktet os denne gang så vi bliver ikke brændt af 😊 Gæsterne ankommer onsdag omkring kl 14.00 og rejser fredag formiddag.

Samtykke erklæringer:
Der mangler stadig at blive afleveret en del underskrevet.

Lus.
Desværre kan den dejlige sommervarme ikke holde lusene væk. Der er fundet lus på flere elever så tjek en ekstra gang.

Lejrtur.
Der uddeles seddel om de praktiske ting omkring lejrturen med fredagsbrevet.

Husk vi har fri mandag den 4. juni og Grundlovsdag tirsdag den 5. juni.

Rengøring:

Den 2. juni: Lars R, Andreas, Jonas

Den 9.juni: Leen, Dagmar, Emil

16. juni: Magnus, Clara, Troels

Huskedatoer:

Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole

Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni (Vorgod- Barde folkeskole)

Sommerfest: Torsdag den 28. juni

Fridage/Helligdage:

Mandag den 4. juni fridag

Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.

Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend

Fredagsbrev 2018 uge 21

Sammen med fredagsbrevet i denne uge kommer der også en samtykkeerklæring som bedes underskrives og tilbagesendes til skolen hurtigst muligt. Det er den nye persondatalov som forlanger at der gives samtykke. Vi beklager ulejligheden men vi er underlagt de nye regler.

Årsopgave.
Husk at det er på torsdag at vi får fornøjelsen af fremlæggelserne.
I får lige tiderne engang mere:

15.40 Dagmar
16.00 Samantha
16.20 Victor
16.40 Lykke
17.00 Matilde
17.20 Mads
17.40 Lars
18.00 Nathalie
18.20 Jonas

Fridage.
Husk at vi har fri både den 4. og 5. juni.

Fællesspisning:
Der er fællesspisning i dag fredag den 25. juni 😊
Mellemgruppen og Yvonne og Ivan er kokke.

Lejrtur.
Der kommer info-brev omkring turen med næste fredagsbrev.

Rengøring:

Den 26. maj: Kristian, Viggo, Mads

Den 2. juni: Lars R, Andreas, Jonas

Den 9.juni: Leen, Dagmar, Emil

Huskedatoer:

31. maj: 7., 8. og 9. klasser fremlægger årsopgaver.

Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole

Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni (Vorgod- Barde folkeskole)

Sommerfest: Torsdag den 28. juni

Fridage/Helligdage:

Mandag den 4. juni fridag

Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.

Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend

Bente

Fredagsbrev 2018 uge 20

Drikkedunke.
Som skrevet på Facebook tidligere på ugen så er det en god ide at hvert barn medbringer en drikkedunk så vi undgår alle de mange glas som skal vaskes op. Hvis det er muligt så gerne med navn på 😊

Årsopgaven Storegruppen.
Torsdag den 31.maj er det store dag og alle glæder sig.
Her kommer tiderne for de forskellige fremlæggelser:
15.40 Dagmar
16.00 Samantha
16.20 Victor
16.40 Lykke
17.00 Matilde
17.20 Mads
17.40 Lars
18.00 Nathalie
18.20 Jonas
Inviter gerne alle i familien, naboer og hvem der kunne tænkes 😊 Der er mange forskellige emner og det bliver helt sikkert meget afvekslende at se på.

Info Fritteren:
Der er uddelt sommerferie seddel som skal aflevere inden 1. juni. Vær også OBS på den 4. juni om der er brug for pasning. Giv Mette besked på Facebook.

Fællesspisning:
Der er fællesspisning fredag den 25. juni 😊
Mellemgruppen og Yvonne og Ivan er kokke.

Rengøring:

Den 19. maj: Freja B, Lærke, Tobias

Den 26. maj : Kristian, Viggo, Mads

Den 2. juni : Lars R, Andreas, Jonas

Huskedatoer:
31. maj: 7., 8. og 9. klasser fremlægger årsopgaver.

Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole

Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni ( Vorgod- Barde folkeskole)

Sommerfest: Torsdag den 28. juni

Fridage/Helligdage:

Mandag den 21.maj: Pinsedag

Mandag den 4. juni fridag

Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.

Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 18

Vi er godt i gang med skole- hjem- samtaler og det er en fornøjelse. De sidste tages på mandag, hvis ikke der er lavet anden aftale.

Næste uge holder vi tidlig weekend allerede fra onsdag pga Kristi Himmelfartsdag.

Elevcamp 2018 onsdag den 16. maj.
Der afholdes Elevcamp for 7.klasser fra Skive kommune. Vores 8./9. klasse har fået lov at deltage sammen med 7.klasse og det ville de meget gerne. Dagen starter kl 9.00 og slutter kl 14.30. Vi kører dem derud og henter igen. De store piger har et projekt i gågaden, som de regner med at blive i Skive og ordne når de har fri og de tager selv bussen hjem.

Praktikant.
Vi er så heldige at Dorthe ( Magnus og Mathildes mor) har valgt at være i praktik hos os i 4 uger. Hun er mest i Storegruppen 😊 Velkommen til hende.

Sommerfest.
Husk at vi igen i år holder en sommerfest torsdag før sommerferien. I år er datoen den 28. juni. Skriv det bag øret
😊
Årsopgave.
Igen i år har Storegruppen arbejdet med helårs- og halvårsopgaver. Halvårsopgaver ( 6.klasse) fremlægges kun for klassen men helårsopgaverne er åbne for publikum. Det bliver torsdag den 31. maj og vi håber mange lægger vejen forbi og hører de spændende fremlæggelser. Tider kommer senere.

Solskin.
Nu får vi forhåbentlig masser af sol resten af sommeren. Så husk at smøre solcreme på børnene hjemmefra.

Rengøring:
Den 5. maj: Emma. Josefine, Harry
Den 12. maj : Emil, Phillip, Luna
Den 19. maj: Freja B, Lærke, Tobias

Huskedatoer:
31. maj: 7., 8. og 9. klasser fremlægger årsopgaver.
Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole
Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni ( Vorgod- Barde folkeskole)
Forældrekonsultation 2. maj og 7. maj
Sommerfest: Torsdag den 28. juni

Fridage/Helligdage:
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.
Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 17

Vi troede vi fik besøg af Billum friskole. MEN der er sket en fejl. Vi nævner ingen navne men det koster lige en kvaje-flødebolle inden vi går hjem i dag 😊😊😊

Rengøring:
Når der gøres rent i weekenden er det vigtigt at huske at få sat vasketøj (klude) over.

Forældrekonsultation.
Husk vi starter samtalerne på onsdag den 2. maj. Tiderne er sendt hjem til alle familier og er at finde sammen med fredagsbreve på facebooksiden. Eleverne er velkomne til at deltage hvis I / de har lyst.

Auktion.
Kom til stor auktion d. 21. maj i Fur Friskoles skolegård fra 13-16.

Fur Væksthus, friskolen, børnehuset og Fuur Sparekasses Fonde har ryddet op i gemmerne - og vi opfordrer dig til at gøre det samme.

Er det på tide at give Tantes Ursulas gulvvase nyt liv? Måske har du alt for mange udstoppede fugle? Nu har du muligheden for at donere dit gamle guld til et godt formål. Det kan også være noget helt nyt, der kan sælges på auktion.

Alt hvad der sælges denne dag vil gå til renovering af Furs gymnastiksal.

Fra kl. 13 er der loppemarked, salg af grillpølser, kaffe og kage.
Den store auktion er fra kl. 14.
Kom og gør et kup, spis og drik - og støt istandsættelsen af gymnastiksalen.

Kontakt Henning Funder (41 10 77 91) eller Birgit Ladefoged (30 33 94 35) senest d. 14. maj. hvis du er interesseret i at donere en ting eller fire - så laves der en aftale.

Venligst
Fur Væksthus

Info fra Knud Peder
Strandrensning søndag den 6. maj
Søndag den 6. maj kl. 13.00 går årets strandrensning i gang. Alle mødes ved bålhytten ved Fur Friskole.
Der inddeles i 10 hold, der får en rute på hver 2-2,5 km.
Bagefter er der brød, pølser, sodavand og en øl. Der bliver tilmelding på facebook.

Vi ønsker en glædelig konfirmationsdag til konfirmander og deres familier.

Rengøring:
Den 28. april: Dagmar, Nathalie, Nicholas
Den 5. maj: Emma. Josefine, Harry
Den 12. maj : Emil, Phillip, Luna

Huskedatoer:
Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole
Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni ( Vorgod- Barde folkeskole)
Forældrekonsultation 2. maj og 7. maj

Fridage/Helligdage:
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.
Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 16

Lejrtur.
Årets lejrtur går i år til Vorgod Barde Folkeskole. De har en fin hjemmeside hvis I har lyst at se, hvor vi skal hen. Vi tager afsted tirsdag den 19. juni og kommer hjem fredag den 22. juni og Vorgod Barde skole er her fra onsdag den 20. april til fredag den 22. juni. Det er en folkeskole med ca 150 elever så den er meget anderledes end vores skole😊 Meget mere info når vi nærmer os turen.

Praktik/lejrtur.
Fra storegruppen er det kun 6. klasse der deltager i lejrturen. Resten skal i deres sidste praktikuge i uge 25. Bente er hjemme på skolen og holder øje med praktikanterne og alle vores gæster på skolen.

Generalforsamling.
Vi har afholdt generalforsamling og følgende er valgt ind i bestyrelsen
Birthe Mortensen ( genvalgt)
Jesper Schrøder ( genvalgt)
Linda Rasmussen nyvalgt
Suppleanter: Dorthe Hinnerup og Søren Bro

Ferie.
Mette holder ferie fra mandag den 23. april til onsdag den 2. maj. Nicoline er vikar.

Fællesspisning.
Onsdag den 25. april laver udeskolen fællesspisning. Så husk ingen madpakke denne dag men 20 kr.

Forældrekonsultation:
Tiderne er fordelt efter bedste evne efter de ønsker jeg har modtaget. Hvis der byttes tider vil vi gerne have et praj. Tiderne sendes hjem på papir til alle familier
.
Solskin.
Nu får vi forhåbentlig masser af sol resten af sommeren. Så husk at smøre solcreme på børnene hjemmefra.

Rengøring:
Den 21. april: Magnus, Clara, Jannick
Den 28. april: Dagmar, Nathalie, Nicholas
Den 5. maj: Emma. Josefine, Harry

Huskedatoer:
Tirsdag den 24. april - torsdag den 26. april: Besøg af Billum Friskole
Onsdag den 6. juni - fredag den 8. juni: Besøg af Aulum kristne Friskole
Skolebyt: Tirsdag den 19. juni - fredag den 22. juni ( Vorgod- Barde folkeskole)
Fællesspisning onsdag den 25. april
Forældrekonsultation 2. maj og 7. maj
Fridage/Helligdage:
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.
Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Forældrekonsultation onsdag den 2. maj.

14.00 - 14.30 Samantha , Phillip
14.30 - 15.00 Carla, Clara
15.00 - 15.30 Victor, Harry
15.30 - 15.50 Nathalie
15.50 - 16.10 Jonas
16.10 - 16.30 Dagmar
16.30 - 17.10 Thomas, Karl, Freja
17.10 - 17.40 Pause
17.40 - 18.00 Lars R
18.00- 18.40 Lasse, Lærke, Lars, Lykke
18.40 - 19.10 Ofelia, Mads
19.10 - 19.30 Jannick

Forældrekonsultation mandag den 7. maj.

14.00 - 14.40 Viggo, Freja, Malou
14.40 - 15.10 Magnus, Mathilde
15.10 - 15.30 Emma
15.30 - 15.50 Nicholas
15.50 - 16.10 Emil
16.10 - 16.30 Troels
16.30 - 17.00 Luna, Lærke
17.00 - 17.30 Pause
17.30 - 18.00 Kristian, Asta
18.00 - 18.30 Josefine. Nicoline
18.30 - 19.00 Andreas, Matilde
19.00 - 19.20 Maya
19.20 - 19.40 Tobias
19.40 - 20.10 Kassem , Leen

Fredagsbrev 2018 uge 15

Generalforsamling:
Husk vi afholder generalforsamling onsdag den 18. april kl
19.00.

Ferie.
Mette holder ferie fra mandag den 23. april til onsdag den 2. maj. Nicoline er vikar.

Gæster.
Fra tirsdag den 24. april til torsdag den 26. april får vi besøg af Billum friskole.

LUS
Vi hører fra forældre at der stadig findes lus på børnene. Så husk at være opmærksom og få kæmmet håret. Vi er desværre ikke sluppet af med lusene endnu.

Fællesspisning.
Onsdag den 25. april laver udeskolen fællesspisning. Så husk ingen madpakke denne dag men 20 kr.

Forældrekonsultation:
Nogle få mangler stadig at aflevere ønsker for tidspunkter 😊

Fagdag:
Torsdag den 26. april holder vi fagdag og vi laver dansk hele dagen.

Rengøring:
Den 14. april : Vi har arbejdsdag på skolen.
Den 21. april: Magnus, Clara, Jannick
Den 28. april: Dagmar, Nathalie, Nicholas

Huskedatoer:
Lørdag den 14. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Fællesspisning onsdag den 25. april
Forældrekonsultation 2. maj og 7. maj
Fridage/Helligdage:
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.
Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 14

Tusind tak for den store opbakning til vores teater. Vi er stolte af de hårdtarbejdende børn som var super dygtige skuespillere og musikere.

Arbejdslørdag.
Vi har flyttet dagen en uge frem til den 14. april 😊 så håber vi på bedre vejr og vi undgår også at komme i vejen for dilettant. Hvad der er af arbejdsopgaver kommer i starten af næste uge. Vi håber på at mange har tid til at komme forbi til en hyggelig dag.

Forældrekonsultation.
Som tidligere nævnt har vi forældrekonsultation den onsdag den 2. maj og mandag den 7. maj. Der kommer seddel med mulighed for at vælge tidspunkt der passer bedst.

Rengøring:
Den 7. april: Troels, Maya, Kassem
Den 14. april : Vi har arbejdsdag på skolen.
Den 21. april: Magnus, Clara, Jannick

Huskedatoer:
Lørdag den 14. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Forældrekonsultation 2. maj og 7. maj
Fridage/Helligdage:
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.
Sommerferie fredag den 29. juni

God weekend
Bente

Forældrekonsultation 2018.

Vi afholder forældrekonsultation onsdag den 2. maj fra kl 14.00 til kl 20.00 og mandag den 7. maj fra kl 14.00 til 20.00.
Alle lærerne er tilstede ved konsultationerne og vi lægger søskendetider sammen. Der afsættes ca 20 min pr elev.
Skriv hvornår I kan være her og kom gerne tidligt, hvis der er mulighed for det. Der vil typisk være rift om de sene tider.

Vi kan komme onsdag den 2. maj :
Fra Kl :

Vi kan komme mandag den 7. maj :
Fra kl :

Elevens navn:

Forældre underskrift:

Sedlen afleveres på skolen senest den 13. april. I får besked når tiderne er fordelt.

Mange hilsner fra
Yvonne, Ivan, Mette, Henrik og Bente

Fredagsbrev 2018 uge 11

Huset summer af hektisk teateraktivitet og vi føler alle at stressen kan mærkes. I sådan en periode kan der nemt opstå små uoverensstemmelser og derfor har vi brugt tid på at snakke om vigtigheden af at være flinke overfor hinanden. I radioen snakkes der denne uge om at det er flinke-uge i Danmark, så det er oplagt at lægge vægt på det i skolen også 😊
Torsdag:
Vi har som tidligere nævnt generalprøve torsdag formiddag. Her møder eleverne som altid kl 8.00, så når vi fint at blive klar til kl 10.00. Eleverne har fri kl 12.00 denne dag og vi opfordrer til at børnene tager hjem og får hvilet inden aften HVIS der er mulighed for det. Fritter er åben som altid.
Den store optræden starter kl 18.30 og vi skriver på Facebook i starten af næste uge, hvornår de forskellige skal møde ind til sminke og andet. Det er ikke alle der behøver møde lige tidligt nemlig.

Fredag:
Her står dagen på oprydning😊 Vi kan godt bruge nogle ekstra hænder denne dag så hvis der er nogle forældre som har tid til at komme og hjælpe et par timer så tager vi imod med kyshånd. Giv lige en melding med børnene hvis nogen kan / vil. Ingen madpakke med denne dag (kun eftermiddagsmad til Fritteren).

Forældrekonsultation.
Nu nærmer tiden sig for forældrekonsultationerne. Det bliver i uge 18 og i uge 19. Efter påske kommer sedler med hjem med ønsker for tidspunkt med hjem.

Rengøring:
Den 17. marts: Lasse, Andreas, Clara
Den. 24. marts : Lars R, Jonas, Asta
Ny rengøringsliste efter påske.

Huskedatoer:
Uge 11. og 12. Teater
Torsdag den 22. marts: Generalprøve kl 10.00 og premiere kl 18.30
Fredag den 23. marts fri kl 12.00
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Fridage/Helligdage:
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Fredag den 27.april: St. Bededag
Torsdag den 10. maj: Kr. Himmelfartsdag ( fredag den 11. maj fri)
Mandag den 21.maj: Pinsedag
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni: Grundlovsdag fridag.

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 10

Ny elev
I denne uge er Lærke Holmboe startet hos os. Vi siger velkommen til Lærke og vi håber hun bliver glad for at være hos os.

Teater:
De næste to uger kommer til at handle om teater. Udover at stå på scenen og spille og huske replikker, så skal der laves film, spilles musik, males kulisser og der skal styr på kostumer. Der bliver nok at se til for alle og for at få dagene til at blive gode for alle, er der ekstra voksne på hver dag. Lillegruppen vil lave lidt fagligt om formiddagen og der bliver lavet "køkken-værksted" hvor der hver dag bages eller andet. For der vil blive pauser for alle og ind imellem er det godt at få fyldt hovedet med andet end teater. Vi ser frem til et par gode uger og vi ved at børnene glæder sig.

Mødetider:
Uge 11 er alle i skole til kl 14.00 mandag- til torsdag. Fredag holder vi fri kl 13.00 som sædvanligt.
Uge 12 kan blive lidt anderledes frem til teater. Vi giver besked på næste fredagsbrev når vi ved, hvor langt vi er nået.
Fredag den 23. marts er store-oprydningsdag og alle har fri kl 12.00 😊det ligger fast. Derefter er der påskeferie.

Teaterforestilling:
Torsdag den 22. marts er dagen vi ser frem til. Her har vi først generalprøve
kl 10.00 . Her kommer der andre skoler og kigger på men alle der har lyst til at se med er meget velkommen. Så spred gerne rygtet til alle som kunne være interesseret.
Den store forestilling er torsdag aften kl 18.30. Efter forestillingen serverer vi kaffe og kage. Billetprisen for voksne er 20 kr og alle børn er gratis.

Sundhedsplejerske.
Tirsdag den 13.marts kommer sundhedsplejersken et smut forbi og snakker med 8.klasse.

Rengøring:
Den 10.marts: Karl, Emma, Tobias
Den 17. marts: Lasse, Andreas, Clara
Den. 24. marts : Lars R, Jonas, Asta

Huskedatoer:
Uge 11. og 12. Teater
Torsdag den 22. marts: Generalprøve kl 10.00 og premiere kl 18.30
Fredag den 23. marts fri kl 12.00
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni Grundlovsdag fridag.

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 09

Ugen blev slet ikke som ønsket. Langt fra en normal uge da både voksne og børn har været ramt af sygdom. Og når det så pludselig skal til at være vinter, når vi kun venter på forår.

Brobygning.
I næste uge er 8.klasse ude af huset hele ugen. De er på Brobygning rundt på forskellige skoler. Lykke bliver udstyret med opgaver fra tidligere terminsprøver i 9.klasse så hun ikke keder sig for meget 😊6. og 7. klasse kommer i skole som normalt.

Børneorm.
Vi har børn ramt af børneorm så tjek lige om I også er heldige. De er forholdsvis nemme at komme af med igen men man skal lige omkring lægen for at få medicin mod ormene.

Fridage.
Vi har fri mandag den 4. juni og tirsdag den 5. juni som er Grundlovsdag og normal fridag. Vi følger kommunens skolekalender men startede en dag før efter sommerferien og har en dag for meget. Vi har aftalt med bestyrelsen at den fridag lægger vi den 4. juni og får på den måde en lille
miniferie. Fritteren er åben den 4. juni, hvis der er brug for det.

Rengøring:
Den 3. marts: Jannick, Viggo, Mads
Den 10.marts: Karl, Emma, Tobias
Den 17. marts: Lasse, Andreas, Clara

Huskedatoer:
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag
Tirsdag den 5. juni Grundlovsdag fridag.

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 08

En uge præget af sygdom hos en del børn MEN nu tror vi på, at det snart er ovre. Ivan er tilbage fra ferien så vi håber på en normal næste uge.

Ny i huset.
Ute Wagner er hos os de næste 4 uger i praktik. Hun deltager i de forskellige klasser. Ute er fra Tyskland så vi vil bla bruge hende til tysktimerne i Storegruppen.

Sundhedsplejersken.
Der har været problemer med at logge ind på www.sundhedsvejen.dk. Det skulle være i orden nu så man kan logge sig ind. Hvis der stadig er problemer hører vi gerne fra jer.

Rengøring:
Den 24. februar: Dagmar, Nicholas, Kassem
Den 3. marts: Jannick, Viggo, Mads
Den 10.marts: Karl, Emma, Tobias

Huskedatoer:
Den 23. februar. Fællesspisning
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 06

Sundhedsplejerske.
Der vil i den nærmeste fremtid komme sundhedsplejerske på besøg. Hun skal snakke med 0.kl, 1. kl, 6.kl og 8.kl. Der kommer besked om tidspunkter til de forskellige klasser.

Vi ønsker alle en god vinterferie og glæder os til at se alle friske igen den 19. februar.

Feriedage.
Ivan holder fri torsdag og fredag før vinterferie og mandag og tirsdag efter ferien. De andre lærere dækker hans timer.
Bente har fri på fredag.

Rengøring:
Den 10. februar: Troels, Lærke, Kristian
Den 24. februar: Dagmar, Nicholas, Kassem
Den 3. marts: Jannick, Viggo, Mads

Huskedatoer:
Uge 7 Vinterferien
Den 23. februar. Fællesspisning
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 05

Teater Rødding 8. februar.
Vi mangler 1 bil til kørsel på torsdag. Vi skal med færgen kl 9.00 og er hjemme igen ca kl 12.00. Indtil videre har Samantha, Linda og KP meldt sig til at køre sammen med lærerne. Meld gerne tilbage hurtigt om I kan / vil køre 😊

Feriedage.
Ivan holder fri torsdag og fredag før vinterferie og mandag og tirsdag efter ferien. De andre lærere dækker hans timer.
Bente har fri på fredag.

Rengøring:
Den 3. februar: Malou. Samantha, Maya
Den 10. februar: Troels, Lærke, Kristian
Den 24. februar: Dagmar, Nicholas, Kassem

Huskedatoer:
Torsdag den 8. februar: Teater i Rødding
Uge 7 Vinterferien
Den 23. februar. Fællesspisning
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag

God weekend

Bente'


Fredagsbrev 2018 uge 04

Vi havde en hyggelig Fagdag hvor der blev arbejdet igennem i alle klasser.

Salling Efterskole.
Tirsdag drager Mellem- og Storegruppen afsted til en aktiv dag på Salling Efterskole. De skal medbringe idrætstøj, en god madpakke og drikkedunk. Lillegruppen bliver hjemme sammen med Lene, Nicoline og Bente.

Teater Rødding .
Den 8. februar skal vi se Røddings teaterforestilling. Vi mangler stadig forældre til at køre .

Kursus.
Mette er på kursus torsdag og fredag. Nicoline er vikar.

Rengøring:
Den 27. januar: Andreas, Luna, Magnus
Den 3. februar: Malou. Samantha, Maya
Den 10. februar: Troels, Lærke, Kristian

Huskedatoer:
Tirsdag den 30.januar. Mellem- og Storegruppen springdag på Salling Efterskole
Torsdag den 8. februar: Teater i Rødding
Uge 7 Vinterferien
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Påskeferie fra fredag den 23. marts til tirsdag den 3. april.
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2018 uge 03

Fagdag mandag den 22. januar.
Lillegruppen har dansk hele dagen. De har timer til kl 13.30
Mellemgruppen dansk frem til kl 14.00
8. kl tysk og 6. og 7. kl dansk frem til middag. Over middag ser hele Storegruppen en tysk film.

Teater Rødding Friskole.
Torsdag den 8. februar kl 10.00 er vi inviteret til generalprøve på Rødding Friskoles teaterstykke. Vi vil gerne afsted med hele flokken 😊 Derfor mangler vi en del forældre til kørsel dertil. Er der nogen der kan og har lyst til at komme med i teater? Meld gerne tilbage på Facebook, så vi kan følge med i antal af pladser. Alle lærerne kører selvfølgelig også.

Reminder.
Husk gymnastiktøj til hver gymnastiktime.

Info fra Fritter.
Husk aflevering af seddel omkring vinterferie senest 31. januar. Hvis ingen seddel der afleveres regner vi med at børnene holder fri.

Rengøring:
Den 20. Januar: Lars R, Thomas, Mads
Den 27. januar: Andreas, Luna, Magnus
Den 3. februar: Malou. Samantha, Maya

Huskedatoer:
Mandag den 22. januar: Fagdag fra 8.00 - 14.00
Tirsdag den 30.januar. Mellem- og Storegruppen springdag på Salling Efterskole
Torsdag den 8. februar: Teater i Rødding
Uge 7 Vinterferien
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater
Lørdag den 7. april: Arbejdsdag på skolen
Onsdag den 18. april: Generalforsamling
Mandag den 4. juni fridag

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2018 uge 02

En almindelig skoleuge er gået og der er rart for alle at komme tilbage til noget der ligner hverdag.

Info fra Fritter.
Der er uddelt vinterferie sedler . Tjek børnenes tasker om de ligger der.
Generelt: Så vidt det er muligt så lad børnene lave legeaftaler dagen før.

Rengøring:
Den 13. januar: Josefine, Victor, Emil
Den 20. januar. Lars R, Thomas, Mads
Den 27. januar: Andreas, Luna, Magnus

Huskedatoer.
Mandag den 22. januar: Fagdag, nærmere info følger
Uge 7 Vinterferien
Uge 10 Brobygning 8. klasse
Uge 11. og 12. Teater

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2018 uge 01

GODT NYTÅR 😊
Vi startede året med at sige farvel til Tessa som måtte rejse hjem lidt før tid pga sygdom i familien. Vi har nydt at have hende på skolen. Håber der opstår en lignende mulighed hen ad vejen. Samtidig siger vi goddag til Leen i Lillegruppen og Kassem i Mellemgruppen. Håber alle vil være med til at tage rigtigt godt imod dem.
Ellers håber vi at tiden frem til vinterferien bliver med almindelige skoledage. Det trænger vi vist alle til.

Tysk.
Det har været svært at få tysktimerne med Sascha til at fungere, da hun ikke kunne møde på de tider, der passede med vores skema. Derfor er hun nu stoppet og Bente overtager tysktimerne. Der bliver rykket lidt rundt på timerne om tirsdagen men det er stadig samme skema og samme mødetider.

Ny telefonliste.
Nye elever er tilføjet listen. Den kommer på facebooksiden men kan også sendes hjem på papir til dem der måtte ønske det. Bare sig til.

Rengøring:
Den 6. januar: Jonas, Tobias, Nathalie
Den 13. januar: Josefine, Victor, Emil
Den 20. januar. Lars R, Thomas, Mads

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 50

Det sidste fredagsbrev i 2017 😊 vi fortsætter ufortrødent i 2018 med masser af beskeder.

Nye elever.
Efter jul starter Kassem 10 år og Leen 7 år på skolen. De kommer fra Syrien men taler allerede fint dansk. De har været på besøg og blev taget så godt imod af vores elever. Vi glæder os til at de starter.

Lucia.
Vi havde nogle meget dygtige børn med på Ældrecentret. De sang flot og Lucia-optoget var så fint og de ældre glædede sig meget over børnene. Der var kommet masser udefra som også hyggede sig med sang og børnesjov. Vi takker de forældre som orkede at bage kager til arrangementet. De skabte meget hygge efter sangen.

Julefrokost.
Som nævnt i sidste brev så har vi julefrokost for børnene tirsdag den 19. december. Så denne dag ingen madpakke men husk 25 kr for den fine mad.

Den 20. december.
Også som tidligere fortalt, så har vi sidste skoledag onsdag den 20. december fra kl 8.00 til 12.00. Vi går i kirke kl 10.00, hvor alle er velkomne til at deltage. Denne sidste skoledag inden jul skal vi afsløre, hvem vi er nissevenner for. Nogle har haft de bedste nissevenner som har givet masser af små gaver og andre har knap nok nået at opdage, at de har en nisseven. Vil I som forældre lige hjælpe de sidste par dage inde juleferien, så alle får mærket de har en nisseven ? Når den store afsløring foregår den 20 så har ALLE en lille ting med til sin nisseven. Også her har vi brug for at i som forældre bakker op og sender en lille gave og denne må gerne være noget, der kan spises. Og som sædvanlig må man godt medbringe slik til eget brug også denne dag. Det spiser vi på skolen og lader det ligge på skolen mens vi er i kirken 😊 Vores erfaring siger os at trillende slik på gulvet og kirkegang ikke går så godt sammen 😊😊😊

Første dag efter ferien.
Vi starter den 3. januar fra kl 8.00 til 12.00 og medbring gerne brætspil, kortspil eller andet som kan spilles fælles.

Rengøringsplan:

Den 16. december. Karl, Viggo, Troels
Den 22. december. Lasse, Dagmar, Phillip
Ny rengøringsplan efter jul.

Huskedatoer.

19. december: Julefrokost for eleverne og Børnehuset ( Husk 25 kr denne gang)
20.december: Juleferie Kl 12.00
Den 3. januar 2018: Spilledag, alle fri kl 12.00 ( Fritter som sædvanlig)
Vi ønsker alle en GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR. Tak for et fantastisk år med masser af gode begivenheder at huske tilbage på.

Kærlig hilsen
Mette, Henrik, Ivan, Yvonne, Lene, Siggi, Nicoline, Bente


Fredagsbrev 2017 uge 49

En kreativ uge er slut og der vil ligge en masse flotte hjemmelavede ting under juletræet 😊

Lucia.
Vi skal som tidligere fortalt gå Lucia på Ældrecentret onsdag den 13. december kl 9.30. Ældrecentret giver saftevand men vi skal selv medbringe kage. Så hvis der er forældre, der har tid/lyst til at bage en bradepandekage 😊 Alle er velkomne til at komme og kigge på. Alle møder kl 8.00 som sædvanlig, så vi kan nå at gøre klar/synge inden vi går derned.

Årets julefrokost.
Tirsdag den 19. december er det årets sidste fællesspisning og samtidig den store julefrokost for børnene på skolen og alle fra Børnehuset. Det er som altid Storegruppen, der står for fremstillingen. Denne gang koster det 25 kr pr barn 😊 Måske kommer der endda gæster langvejs fra.........HO HO HO

Juleafslutning.
Onsdag den 20. december er den sidste skoledag før jul. Alle møder som sædvanlig kl 8.00. Klokken 10.00 skal vi ned i kirken sammen med Børnehuset. Efter gudstjenesten går vi tilbage til skolen og julehygger til kl 12.00 og så er det juleferie.

Efter jul starter vi igen onsdag den 3. januar. Denne dag er traditionen tro en spilledag. Alle må medbringe forskellige spil (ikke computerspil). Alle har fri kl 12.00 denne dag. Fritter som sædvanlig.

Rengøringsplan:

Den 9.december: Asta, Magnus, Clara
Den 16. december. Karl, Viggo, Troels
Den 22. december. Lasse, Dagmar, Phillip
Ny rengøringsplan efter jul.

Huskedatoer.

13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30
19. december: Julefrokost for eleverne og Børnehuset ( Husk 25 kr dennegang)
20.december: Juleferie Kl 12.00
Den 3. januar 2018: Spilledag, alle fri kl 12.00

God weekend.
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 48 

Jul på Fur.
Når juletræet tændes kl 16.30 på søndag skal der synges et par julesange. Vi håber at rigtig mange af eleverne har tid til at synge med. Det er Moss og Marcus der spiller for på guitarer og Ivan har øvet sangene til morgensamling.

LUS.
Så er den gal igen. Der er fundet lus på FLERE elever, så husk at tjekke en ekstra gang.

December.
Vi glæder os til at gå i gang med juleriet. I næste uge står den på fremstilling af julegaver. Børnene har valgt hvilke gaver de gerne vil lave og er fordelt på hold hele ugen. HUSK at julegaver er hemmelige, så ikke noget med at spørge for meget ind til hvad vi laver 😊Hele ugen er det en god ide med gammelt tøj som kan tåle lidt maling og andet sjovt.

Morgensamlinger.
Hver dag er der en voksen der er ansvarlig for underholdningen og også Storegruppen har et par dage.

Rengøringsplan:
Den 2. december: Mads, Luna, Josefine
Den 9. december: Asta, Magnus, Clara
Den 16.december : Karl, Viggo, Troels

Huskedatoer.

1. december: Bedsteforældredag
Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.
Uge 49. Emneuge Jul
13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30 ( Forældre er også meget velkomne)
19. december: Julefrokost for eleverne og Børnehuset
20.december: Juleferie

God weekend.
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 47

Om vi vil det eller ej så nærmer julen sig 😊Så fredagsbrevet denne gang handler meget om aktiviteter i forbindelse med jul.

Bedsteforældredag.
Fredag den 1. december fra kl 9.00 til 12.00 holder vi bedsteforældredag. Vi skal hygge med juleklip, hvor vi håber at bedsteforældrene kommer med masser af juleklip-erfaring. Vi skal spise æbleskiver og som sidste år vil vi også spille banko. Til dette må bedsteforældrene gerne medbringe et par små sjove gaver til ikke ret mange penge. Vi indkøber også en god stak gevinster og som sidste år kører vi med sidegevinster, så der er en rimelig chance for at vinde. Vi glæder os til at se rigtig mange. Hvis man er heldig også at høre til i Børnehuset er dørene åbne og man kan gå frem og tilbage.

Nissevenner.
Igen i år får vi alle både børn og voksne tildelt en nisseven i december. Det er en person som man skal være ekstra søde ved og give små opmærksomheder. Det kan være et par pebernødder, en mandarin eller hvad huset lige formår. Det kan også være en fin tegning eller andet hjemmelavet. Blot husk ikke at skrive, hvem det er fra. Vi lægger tingene på nissevennens plads, når vedkommende ikke ser det. Lærerne skal nok hjælpe de små med at være hemmelige. Vi håber alle forældre vil bakke op om dette hyggelige initiativ så alle nissevenner får en hyggelig december. Vi afslører den 20. december hvem der er nisseven for hvem og denne dag medbringer alle en lille gave.

Julekalender.
Henrik står for pakkekalender igen i år. Vi vil gerne at alle medbringer en gave til max 30 kr så trækker vi et par gaver hver dag i december. Det skal ikke være spiseligt og gerne en ting som kan bruges af både drenge og piger. Alle giver en gave og alle får en gave igen. Også her håber vi at I bakker op 😊

December-morgensamling.
Husk alle er velkomne til at deltage i julemorgensamling hver dag i december fra kl 8.00 -ca 8.30. Spred gerne budskabet.

Rengøringsplan:
Den 25. November: Emil. Nathalie, Dagmar
Den 2. december: Mads, Luna, Josefine
Den 9. december: Asta, Magnus, Clara

Huskedatoer.
24.november : Fællesspisning
Den 29. november : Hente juletræ i Udeskolen.
1. december: Bedsteforældredag
Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.
Uge 49. Emneuge Jul
13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30
19. december: Julefrokost for eleverne og Børnehuset
20.december: Juleferie

God weekend.
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 46

Besøg fra nær og fjern.
I denne uge har vi haft lidt gæster udefra. Nogle elever fra Thise friskole har besøgt os kort for at få 5. og 6. klasse til at besvare et spørgeskema. Storegruppen har i samfundsfag haft besøg af Betina Bugge som fortalte om kommunalvalget og livet som kommunalpolitiker. Eleverne stillede mange gode og relevante spørgsmål. Vi har aftalt, at vi på tirsdag går i forsamlingshuset og ser hvordan afstemningen foregår. Også her vil Betina vise os rundt. OG Storegruppen har haft besøg af Mark , kendt fra Færøerne og fjernsynet (og Henriks ven 😊). Det vakte stor begejstring.

Fur Brandkasse.
Vi har fået købt køretøjer for alle de penge, vi fik fra Brandkassen. Det har skabt kø i skolegården og der drønes på livet løs.

Fridag.
8. og 9. klasse har valgt efter en demokratisk afstemning, at de gerne vil tage den opsparede fridag fra Højskoledagen på mandag den 20. november. Så god fridag til de unge mennesker.

Fællesspisning.
Husk fællesspisning på fredag den 24. november. Mellemgruppen laver mad.

Fritternyt.
Der er uddelt seddel om pasningsbehov omkring jul.
Det er vigtigt at alle har medbragt varmt tøj, vanter og huer, helst med navn. Der er tider, hvor man skal være ude 😊

Rengøringsplan:
Den 18. November: Thomas, Samantha, Nicholas
Den 25. November: Emil. Nathalie, Dagmar
Den 2. december: Mads, Luna, Josefine
Huskedatoer.
24.november : Fællesspisning
1. december: Bedsteforældredag
Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.
Uge 49. Emneuge Jul
13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30
19. december: Julefrokost for eleverne
20.december: Juleferie

God weekend.
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 45

I denne uge har vi afholdt forældremøde 😊 Dejligt at se så mange. Hvis du ikke kunne deltage har du altid mulighed for at spørge klasselæreren.

Fælles blev følgende vendt:
Vi oplever glade og tilfredse børn i det daglige. Vi er efterhånden også en del voksne hver dag på skolen.
Vi hører positive ting om skolen af folk udefra.
Der er oprettet Facebook grupper til alle grupper med lektie orientering. Hvis I ikke er tilmeldt dit barns lektiegruppe så send en anmodning og vi skal sørge for at I kommer med.
Vi vendte kort madpakker. Vi kan/ vil ikke blande os i hvad børnene har med i madpakken. Vi vil gerne, at der tænkes på hvor nærende madpakken er når barnet er på skolen i mange timer.
Det er meget vigtigt at der er lys og refleks på cykler og tøj når børnene kører til skole i mørket. Vi har flere gange mødt børn som næsten ikke kunne ses.
Friskolen har modtaget 31300 kr fra Fur Brandkasse. Disse penge bruges til indkøb af forskellige køretøjer til skolegården. Håber at de kan tages i brug i næste uge. Der er noget til både store og små 😊
Der er stadig ikke mobiler med i skole. Vi beder forældrene hjælpe de meget glemsomme børn😊 Hvis der ved en fejl er en mobil med, så ligger den på kontoret til man går hjem.
Husk at medbringe idrætstøj og håndklæder.
Vi har bedsteforældredag fredag den 1. december kl 9.00- 12.00. Det er samme dag som børnehuset så dørene er åbne og man kan gå frem og tilbage.

Morgensamling.
I hele december måned er der åben morgensamling. Kom og syng julesange og julehyg med børnene. Alle er velkommen. Det er hver dag fra kl 8.00 og ca en halv time. Spred gerne rygtet, også til de der ikke normalt kommer på skolen.

Rengøringsplan:
Den 11. November: Maya, Victor, Lars R
Den 18. November: Thomas, Samantha, Nicholas
Den 25. November: Emil. Nathalie, Dagmar

Huskedatoer.
1. december: Bedsteforældredag
Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.
Uge 49. Emneuge Jul
13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30
19. december: Julefrokost for eleverne
20.december: Juleferie

God weekend.
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 44

Storegruppen

Mandag den 6. november har hele Storegruppen fri kl 12.00 

Biograf

Vi mangler en bil til storegruppens biograftur tirsdag den 7. nov. Vi skal med færgen kl 10.45. Henrik, Samantha og Bente er på som chauffører.

Ny på skolen.

Vi har Lene Dahl på skolen frem til vinterferien. Lene vil hjælpe både i skolen og i Fritteren. Velkommen til Lene 😊

Fint besøg.

I dag fredag har vi besøg af TV2 som laver noget om udkants Danmark i forbindelse med kommunalvalg. Tirsdag morgen er det DR midt-vest som laver direkte morgenradio fra skolen og børnehuset. Så Fur og Fur friskole bliver igen sat på landkortet.

Ferie.

Mette holder fri fra torsdag den 9. november til tirsdag den 14.november.

Nicoline dækker alle timerne og hun kan kontaktes omkring Fritteren.

Rengøringsplan:

Den 04. november : Tobias, Andreas, Emma

Den 11. november : Maya, Victor, Lars R

Den 18.november. Thomas, Samantha, Nicholas

Huskedatoer.

6. november: Fælles forældremøde fra 17.00 til 19.00

24. november : Fællesspisning, Mellemgruppen laver mad

1. december: Bedsteforældredag

Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.

Uge 49. Emneuge Jul

13.december: Lucia på Ældrecenter kl 9.30

19. december: Julefrokost for eleverne

20.december: Juleferie

God weekend.

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 43

Vi har haft en meget uhyggelig Halloween uge, hvor alle har arbejdet målrettet med at skabe det allerbedste til torsdagens gæster.

Forældremøde.

Vi holder forældremøde den 6. nov fra kl 17.00 til ca 19.00. Vi starter med et kort fællesmøde og derefter er det ude i klasserne, hvor klasselærerne fortæller om hverdagen.

Brobygning.

I uge 45 er Lykke og Tessa i brobygning i Skive. De skal være i Skive kl 8.00 hver dag undtagen tirsdag, hvor de har fri. Er der nogen der kører til Skive om morgenen, som de kan få kørelejlighed med ? Vi hører gerne fra Jer, hvis der er mulighed for at køre med.

Med skolen i biografen.

Tirsdag er det Storegruppens tur til at komme i Biografen. De skal se en tysk ungdomsfilm der hedder " About a girl ". Også her vil vi høre om der er nogen der kan køre os derind. Det er tirsdag formiddag og der er mulighed for at komme med ind og se filmen. Jeg har ikke det præcise tidspunkt endnu. Vi mangler to biler .

Husk fællesspisning i morgen fredag 😊

Rengøringsplan:

Den 28. oktober: Jonas, Nicoline, Malou

Den 04. november : Tobias, Andreas, Emma

Den 11. november : Maya, Victor, Lars R

Huskedatoer:

Uge 43: Halloween emneuge.

Torsdag den 26.oktober: Halloween aften fra 17.00 - 20.00.

Fredag den 27. oktober: Fællesspisning , Storegruppen ( + hjælp fra andre) laver mad.

6. november: Fælles forældremøde fra 17.00 til 19.00

24. november : Fællesspisning, Mellemgruppen laver mad

1. december: Bedsteforældredag

Søndag den 3. december: Jul på Fur og indskrivning af nye elever.

Uge 49. Emneuge Jul

13.december: Lucia

19. december: Julefrokost for eleverne

20.december: Juleferie

God weekend.

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 41

En uge med mange forskellige input. I mandags sagde vi farvel til Trine og Kuulunguaq . Det var en trist dag men også en sjov dag med masser af aktiviteter planlagt af Mellemgruppen. De er nu nået godt hjem til deres familier i Grønland. Spændende om de krydser vore veje igen engang.

Aften om Færøerne.

Vi havde et meget fint fremmøde til Storegruppens aften om deres tur til Færøerne. Og Storegruppen gjorde det fremragende 😊 Det kan de bestemt være stolte af.

Halloween.

I uge 43 er der gang i den helt store uhygge på skolen. Store- og Mellemgruppen går i gang allerede om mandagen, Lillegruppen laver lidt almindeligt skole de første par dage inden de starter med uhyggen. Mandag, tirsdag og onsdag er der fri til almindelig tid. Torsdag er der også fri som sædvanlig, dog kan vi finde på at beholde Storegruppen lidt længere eller måske er vi tidligere færdig 😊. Alt afhængig af hvor langt vi er med det hele. Husk at selve festen starter kl 17.00. Der kan købes pølser og brød så aftensmaden kan indtages på skolen. Fredag rydder vi op efter det hele og vi har også fællesspisning som vi hjælper hinanden med at få lavet.

Kagekonkurrence.

Vi har nogle meget kreative kagebagere som har været svære at slå de sidste par år. MEN det skal ikke afholde nogen fra at tage kampen op og fremstille både uhyggelige og velsmagende kager. Vinderen får sit navn indgraveret i de flotteste kagepokaler. Vi håber mange har lyst at lege med og give fantasien frit spil 😊

Tilmelding til kagekonkurrencen kan ske på Facebooksiden eller direkte til lærerne. Tilmeld senest tirsdag den 24. oktober.

Fælles-fyraftens-forældremøde.

Vi afholder forældremøde mandag den 6. november fra 17.00 - 19.00.

Nærmere info følger senere. Skriv datoen bag øret allerede nu 😊

Vi ønsker alle den bedste efterårsferie.

Rengøring:

Den 14. oktober: Clara, Lærke, Jannick

Ny rengøringsplan efter efterårsferien.

Huskedatoer

Fredag den 13. oktober : Skolernes motionsdag

Uge 42: Efterårsferie.

Uge 43: Halloween emneuge.

Torsdag den 26.oktober: Halloween aften fra 17.00 - 20.00.

Fredag den 27. oktober: Fællesspisning , Storegruppen ( + hjælp fra andre) laver mad.

6. november: Fælles forældremøde, Nærmere info følger

God weekend.

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 40

Skolernes motionsdag:

Hvis du som voksen har lyst at deltage i motionsdagen så starter vi fra skolen kl 9.00 og vi er færdige med løbet kl ca 11.00. Derefter er varm kakao og boller til alle. Giv besked til skolen om I er med , så vi ved hvor mange boller der skal bruges 😊

Krokus på Kirkebakken:

Ingen stor madpakke med på tirsdag den 9. oktober. Menighedsrådet serverer pølser og sodavand. Vi starter med at plante kl 10.30.

Farvel til Trine og Kuluunguaq.

Mellemgruppen har arrangeret hygge fra kl 11.00 - 12.00 ca.

Halloween.

Allerede i uge 43 begynder vi at forberede Halloween aften. Der kommer mere omkring forberedelserne i næste fredagsbrev. MEN Lillegruppen har allerede tænkt ideer til ugen, så de vil gerne bede Jer samle mælkekartoner sammen. De kan afleveres på skolen (skyllede)når I har nogen.

Onsdag den 11. oktober kl 19.00:

Storegruppen vil vise billeder og fortælle om deres dejlige tur til Færøerne. Alle er meget velkomne til at komme og lytte og se. Tag gerne naboen med 😊

Rengøring:

Den 7. oktober: Nathalie, Luna, Asta

Den 14. oktober: Clara, Lærke, Jannick

Ny rengøringsplan efter efterårsferien.

Huskedatoer.

Mandag den 9.oktober siger vi farvel til Trine og Kuluunguaq

Tirsdag den 10. oktober kl 10.30 planter vi krokus på kirkebakken.

Onsdag den 11. oktober kl 19.00 : Aften om Færøerne.

Fredag den 13. oktober : Skolernes motionsdag

Uge 42: Efterårsferie.

Uge 43: Halloween emneuge

Fredag den 27. oktober: Fællesspisning , Storegruppen laver mad.

Start november: Fælles forældremøde, Nærmere info følger

God weekend.

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 39

Skolernes motionsdag

Efterårsferien nærmer sig og som altid slutter vi af med skolernes motionsdag fredagen inden. I år er det fredag den 13. oktober 😊 Hvis nogle forældre har lyst at deltage, er I meget velkomne. Er der nogle der har tid og lyst til at bage nogle gnaveboller, pølsehorn eller pizzasnegle som kan serveres som snack på motionsdagen, så tager vi imod med kyshånd. Hvor og hvordan motionsdagen skal foregå kommer i næste fredagsbrev.

Krokus på kirkebakken.

Tirsdag den 10. oktober skal vi hjælpe med at plante krokusløg på kirkebakken. Løgene skal plantes så de former en fisk. Efter det hårde arbejde er vi inviteret på sodavand og pølser 😊 Vi skal være ved kirken kl 10.30. Vi deltager sammen med Børnehuset.

Farvel til Trine og Kuluunguaq.

Mandag den 9. oktober er sidste dag for de to dejlige piger. Vi har nydt at have dem og de vil helt sikkert blive savnet. Hvis der er nogle børn, som har lyst at skrive en lille hilsen eller tegne en fin tegning til de to, så samler vi det sammen og afleverer det til dem om mandagen. Vi holder en form for afskedshygge. Hvordan dagen bliver kommer i næste fredagsbrev.

Udflugt for Lillegruppen.

Tirsdag den 3. oktober tager Lillegruppen, Nicoline og Mette en tur til skive. De tager afsted kl 8.30 og er hjemme igen kl 14.30.

Lektier.

Der er oprettet Facebookgrupper til både Mellemgruppen og Storegruppen. Siderne hedder Fur friskole-Storegruppens lektier og Fur friskole-Mellemgruppens lektier. Ansøg om medlemskab, både børn og voksne 😊

Rengøring:

Den 30. september: Emil, Ofelia, Magnus

Den 7. oktober: Nathalie, Luna, Asta

Den 14. oktober : Clara, Lærke, Jannick

Huskedatoer.

Den 29. september : Fællesspisning

Den 30. september: Højskoledag fra 9.00 - 17.15

Fra den 2. okt - 6. okt er der praktikuge.

Tirsdag den 3. oktober: Udflugt for Lillegruppen.

Onsdag den 4. oktober : Kursus for lærerne. Alle fri kl 13.00 😊

Mandag den 9. oktober siger vi farvel til Trine og Kuluunguaq

Fredag den 13. oktober: Skolernes motionsdag

Uge 42 : Efterårsferie.

God weekend

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 38

Praktik.

Vi sender 7., 8. og 9.klasserne i praktik i uge 40. Vi glæder os til at høre om deres oplevelser. De fleste er på Fur, så I kan støde på dem mange steder.

Denne uge får 6.klasse nogle alternative opgaver.

Fællesspisning.

Fredag den 29.september har vi fællesspisning som Mellemguppen tilbereder. Husk ingen stor madpakke denne dag men 20 kr 😊

Fritteren

Husk at aflevere seddel omkring efterårsferien senest onsdag den 27. september. Samtidig er her også et brev fra Fritter personalet:

Info fra Fritteren

Vi har Pt meget fokus på, hvor vigtig det er, at man kommer forbi en voksen og siger farvel inden man går hjem. Derfor beder vi jer forældre være opmærksomme og behjælpelige med at dette bliver ført ud i praksis.

Ligeledes arbejder vi på, hvordan man tiltaler hinanden på en positiv måde, så derfor håber vi, at I vil være rollemodeller for jeres børn og for børnenes skyld er det vigtigt man tager sig tid, når man henter.

Der skal ikke køres i skolegården imellem kl. 8.00-16.00, da der kan opstå farlige situationer.

Vi sender ikke børn hjem fra Fritteren medmindre der forligger en aftale med forældre. Derfor kan der gives besked om morgenen på lærerværelset eller sendes en SMS til personale.

Det faste personale i Fritteren er: Nicoline, Siggi og Mette

Mandag: Nicoline, Siggi og Mette

Tirsdag: Nicoline, Siggi og Mette

Onsdag: Nicoline og Mette

Torsdag: Nicoline og Siggi

Fredag: Nicoline og Mette

Der kan selvfølgelig være ændringer på grund af ferie og sygdom.

Vi kan kontaktes på vores mobiler:

Nicoline: 24-79-77-73

Siggi: 29-64-51-84

Mette: 61-76-44-26

Kursus.

Onsdag den 4. oktober drager alle lærerne på kursus. Denne dag vil Knud Peder, Mali, Siggi og Pia stå for udeskolen. Det bliver noget kreativt så tag tøj på som må blive beskidt og måske få maling på. Alle har denne dag fri kl 13.00 😊

Reformationen rocker.

Onsdag den 27. september er 8. og 9. klasse inviteret til koncert i Salling hallen kl 11.00. Mette og Bente kører med dem.

Højskoledagen.

Jeg vil gerne have en tilbagemelding på hvor mange der kan deltage fra 8./9.klasse. Skriv gerne på facebook inden mandag 😊

Rengøring:

Den 23. september: Samantha, Dagmar, Nicholas

Den 30. september: Emil, Ofelia, Magnus

Den 7. oktober: Nathalie, Luna, Asta

Huskedatoer.

Søndag den 24. september kl 14.00 : Høstgudstjeneste

Den 27. september: Koncert 8. og 9.klasse i Salling hallen

Den 29. september : Fællesspisning

Den 30. september: Højskoledag fra 9.00 - 17.15

Fra den 2. okt - 6. okt er der praktikuge.

Onsdag den 4. oktober : Kursus for lærerne. Alle fri kl 13.00 😊

God weekend

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 37

Vi har haft besøg af biblioteksbussen og det er som altid hyggeligt. Her kunne vi også få en opdatering på de bøger, vi mangler at aflevere. Da det er mange og dumme penge at betale, så vil jeg bede jer kigge endnu engang om nogle af følgende titler er hjemme hos jer 😊

Bo og stormen

Hvor er Holger på den eventyrlige rejse

Med ilden i ryggen

Cruffalo

Jeppe scorer hattrick

Villads fra Valby bliver bange

En-to-tre-nu

Gepard

Skoven uden veje

Tornerose

Spøgelsesmysteriet

Magisk godt gemt

Fly

Alligatorblod

Magnus og kalven

Sine og Osk

Bier

Dragernes land

Tembo

Lottes liv- kaninkaos

Håber der måske gemmer sig en enkelt et sted derhjemme.

Højskoledag på Fur.

Den 30.september er Samfundsfag holdet ( 8/9.kl) inviteret med til højskoledagen. Temaet er i år " Oprør mod eliten" og det passer fint med nogle af de ting, vi kommer til at beskæftige os med i samfundsfag. Højskoledagen er en lørdag 😊 Håber det er muligt for mange af de store at deltage. Det er ganske gratis og der gives en fridag i kompensation senere. Vil I melde tilbage til Bente, hvor mange der kan komme senest mandag den 25. september.

LUS-LUS-LUS-LUS-LUS ☹

Igen er der lus og alle bedes tjekkes.

Matematik.

Ivan og Henrik har byttet matematikhold så Ivan har mellemgruppen og Henrik har storegruppen 😊

Minus mobil.

Vi har stadig ingen mobiler og Ipads med i skole. MED MINDRE det er en aftale i Fritteren eller med en lærer.

Rengøring:

Den 16. september: Jannick, Victor, Karl

Den 23. september: Samantha, Dagmar, Nicholas

Den 30. september: Emil, Ofelia, Magnus

Huskedatoer.

Den 27. september: Koncert 8. og 9.klasse i Salling hallen

Den 30. september: Højskoledag fra 9.00 - 17.15

Med fredagsbrevet i dag uddeles seddel fra præsten om høstgudstjeneste og en brochure om kulturnatten i Skive.

God weekend

Bente 

Fredagsbrev 2017 uge 36

Vi har haft en hyggelig uge hvor alle har nydt at der var plads nok til at lege uforstyrret. Og vi kan se at de også på Færøerne har hygget sig så alt er godt.

Mandag laver vi en alternativ dag da vi mangler en masse voksne og Storegruppen holder fri. Alle møder fra 8.00 til 13.00 på mandag og vi skal ..........

Henrik barsel.

Henrik holder barsel i uge 37 og 38. Hans timer vil blive dækket af Nicoline, Mathilde og Bente . Vi håber han får et par dejlige uger derhjemme 😊

Rengøring:

Den 9. september: Troels, Emma, Lars R

Den 16. september: Lasse, Victor, Karl

Den 21. september: Samantha, Dagmar, Nicholas

Huskedatoer.

Mandag den 11. september: Fridag for Mette og Storegruppen og Henrik går på 14 dages barsel. Og vi laver en alternativ dag.

God weekend 

Bente

Fredagsbrev 2017 uge 35

Vi ønsker Storegruppen, Mette, Henrik og Siggi en god og minderig tur til Færøerne. Vi håber på en masse billeder undervejs 😊

Mandag den 11. september har Storegruppen og Mette en fridag.

Anderledes uge.

Os der bliver hjemme vil også lave nogle lidt anderledes ting.

Mellemgruppen har Ivan og Yvonne det meste af tiden og Lillegruppen har Nicoline og Bente. Der skal arbejdes en masse med Mat, dansk og Lillegruppen skal bla læse og se eventyr. Alle har hver dag fri kl 13.00.

Tirsdag er der biograf i Skive for Lillegruppen og onsdag er det Mellemgruppens tur. Begge dage starter filmen kl 11.00.

Er der nogle forældre som vil/ har tid at køre os derind?

Tirsdag mangler vi 1 bil og onsdag mangler vi 2 biler. Meld gerne tilbage så snart i ved om det kan lade sig gøre. Vi skal med kl 10.00- færgen.

Fritteren :

I næste uge er Nicoline og Mathilde i Fritteren. Som Mette allerede har annonceret så laver de ikke mad mandag den 4. og mandag den 11. september. Her skal der medbringes eftermiddagsmad men Mette har sørget for, at der er en hyggeting ved siden af, så der stadig kan mandagshygges lidt.

Fællesspisning.

Vi havde fællesspisning i fredags og en del mangler at betale de 20 kr 😊

Barsel.

Efter turen til Færøerne går Henrik på 14 dages barsel. Vi vil i den forbindelse have forskellige vikarer inde og dække hans timer.

Fripladsansøgning.

Hvis nogen ikke har nået at aflevere fripladsansøgning så kan det nås senest mandag den 4. september. Afleveres til Bente 😊

Fritter torsdage.

Mette har i år fri kl 14.00 om torsdagen så henvendelser omkring Fritteren skal denne dag rettes til Nicoline eller Siggi.

Rengøring:

Den 2. september: Lasse, Josefine, Andreas

Den 9. september: Troels, Emma, Lars R

Den 16. september: Lasse, Victor, Karl

Huskedatoer.

Søndag den 3.september: Tur til Færøerne for Storegruppen

Mandag den 11. september: Fridag for Mette og Storegruppen og Henrik går på 14 dages barsel.

Fra den 4. sept - 8. sept : Emneuge for Lille- og Mellemgruppen.

Tirsdag den 5. sept: Lillegruppen i biografen og se "Liv sover vild"

Onsdag den 6. sept: Mellemgruppen i biografen og se " Vores verden"

God weekend

Bente

Fredagsbrev 2017 uge 34

Fællesspisning.

Det var lige smuttet i skolestarten. Håber alle har set Mettes opslag på Facebook.

Arbejdslørdag.

Vi takker for den fine opbakning. Der blev lavet en masse gode og nyttige ting.

Fripladsansøgninger:

Der er mulighed for at hente fripladsansøgning på kontoret nu. Kom endelig og hent en ansøgning hvis du mener at kunne komme ibetragtning til et fripladstilskud. Sedlerne skal afleveres på skolen den 31. august. Send en sms hvis jeg skal sende med børnene hjem.

Emneuge.

Mens storegruppen rejser til Færøe

rne laver vi en lidt anderledes uge herhjemme. Der kommer en detaljeret plan over ugen med fredagsbrev. Alle har i ugen fri kl 13.00 hver dag. Fritter starter lige efter skole.

Rengøring:

Den 26. august: Jonas, Tobias, Maya

Den 2. september: Lasse, Josefine, Andreas

Den 9. september: Troels, Emma, Lars R

Huskedatoer.

Lørdag den 19.august kl 9.00 arbejdslørdag

Søndag den 3.september: Tur til Færøerne for Storegruppen

Mandag den 11. september: Fridag Mette og Storegruppen og Henrik går på 14 dages barsel.

Fra den 4. sept - 8. sept : Emneuge for Lille- og Mellemgruppen. Mere info senere.

Tirsdag den 5. sept: Lillegruppen i biografen og se "Liv sover vild"

Onsdag den 6. sept: Mellemgruppen i biografen og se " Vores verden"

God weekend

Bente

Fredagsbrev 2017 uge 33

Et stort velkommen til et nyt skoleår. I år slår vi dørene op for 41 elever. Vi nyder at skolen igen er fyldt med glade børn.

Vi kan sige goddag til Emma, Maya, Mathilde og Viggo i Lillegruppen, i Mellemgruppen Kulunnguaq og Trine blevet en del af flokken og på mandag kommer Tessa som vil blive en del af Storegruppen. Vi er stolte over at Fur Friskole har mulighed for at blive en del af hverdagen for elever så langt væk fra som Grønland og Australien. De lærer en masse om os og vi kan bestemt suge ny viden til os fra fjerne steder i verden.

Arbejdslørdag:

Der er heldigvis mange tilmeldte til på lørdag men man kan stadig nå at melde sig til en opgave på Facebook. Ellers er det også helt i orden bare at dukke op og se hvor der mangles hjælp. Henrik lægger en opdateret liste på Facebook inden lørdag.

Fripladsansøgning.

Der er mulighed for at hente fripladsansøgning på kontoret nu. Kom endelig og hent en ansøgning hvis du mener at kunne komme ibetragtning til et fripladstilskud. Sedlerne skal afleveres på skolen den 31. august. Send en sms hvis jeg skal sende med børnene hjem.

Actionaften 2017.

Der er delt sedler ud om Actionaften i Fursund den 1. september. Tilmeldingsedlerne kan afleveres til Bente på kontoret.

Spejder invitation.

Jeg har lovet at uddele en seddel fra jenle spejderne så den kommer også med😊

Rengøring.

Denne lørdag har vi arbejdslørdag og fælles rengøring. Den nye rengøringsliste bliver lagt på Facebook og starter fra næste uge.

Huskedatoer.

Lørdag den 19.august kl 9.00 arbejdslørdag

Søndag den 3.september: Tur til Færøerne for Storegruppen

Mandag den 11. september: Fridag Mette og Storegruppen og Henrik går på 14 dages barsel.

Fra den 4. sept - 8. sept : Emneuge for Lille- og Mellemgruppen. Mere info senere.

Tirsdag den 5. sept: Lillegruppen i biografen og se "Liv sover vild"

Onsdag den 6. sept: Mellemgruppen i biografen og se " Vores verden"

God weekend

Bente 


Fredagsbrev 2017 uge 23

Vi har i mellem- og Lillegruppen haft en snak om hvordan man opfører sig på nettet. Vi har fået oplyst at der nogen gange lægges film på nettet, hvor man taler grimt om hinanden og det har vi forklaret er en meget dårlig ide. Og at ting der ligger på nettet ikke sådan lige forsvinder og meget typisk børn, så glemmes ret hurtigt hvad der er lagt ud, desværre husker nettet det ☹Vi ved at det nogen gange foregår på noget der hedder Musical.ly. Vil I tage en snak med jeres børn hvis de bruger denne App ?

Lus.
Endnu engang er der fundet lus. Det er vigtigt at tjekke og kæmme godt inden lejrtur. Og vi opfordrer til at sætte det lange hår op, så vi undgår for mange får lus. Det er også vigtigt at medbringe sin egen hårbørste på turen og ikke at dele med andre.

Biblioteksbøger.
Vi opfordrer igen til at få kigget godt efter derhjemme. Der er nu lovet en "dusør" til sidste skoledag, så hver bog giver et kryds som giver et stykke slik, flødebolle eller andet godt til alle 😊 😊😊

Lejrtur.
Som det fremgår af lejrturssedlen så skal man være på skolen kl 10.30 mandag. Bente er på skolen fra kl 7.30 og tager imod dem, der kommer før.

Husk tilmelding til sommerfest den 22. juni 😊

Rengøring.
Da der ikke trænges til at blive gjort rent weekenden efter lejrturen, så foreslår vi at rengøringsfolkene denne weekend rykker frem og hjælper weekenden efter. Her skal der gøres klar til gulvlakering og der kan fint bruges et par ekstra hænder.

Besøg fra Fjaltring friskole.
Besøget hos os i denne uge har helt sikkert givet et par venskaber til næste uge. Det forlyder, at de har haft en super fin uge hos os på trods af regnvejr. Nu ønsker vi bare lidt bedre vejr hos dem.

Huskedatoer
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Den 10.juni: Troels, Freja B, Tobias
Den 17. juni: Dagmar, Harry, Ofelia ( evt flyttes til næste weekend)
Den 24. juni : Luna, Emil G, Markus

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 22


Storegruppen har nu fået lov at fremlægge deres årsopgave for et pænt stort publikum. Fremlæggelsen var kun en lille del af det store arbejde alle havde lagt i opgaven. Vi har gennem året haft 4 delmål, hvor det er blevet vurderet hvor langt hver især var og hvilke opgaver, der skulle arbejdes med frem til næste delmål. Der er helt sikkert blevet tilføjet mange gode og brugbare erfaringer, både ved fremlæggelsen og i arbejdet i løbet af året. Vi er stolte af Jer og alle klarede det med pil opad 😊

Studietur til Færøerne.
Når der skal bestilles flybilletter til turen er det vigtigt at vi har børnenes fulde navne, altså alle mellemnavne også. Derfor vil vi gerne om børnene medbringer pas, sygesikring eller et stykke papir med det fulde navn og cpr-nr senest tirsdag den 6.juni.

Besøg fra Fjaltring friskole.
På tirsdag kommer Fjaltring her og bliver til fredag. Der vil derfor være masser af aktivitet om eftermiddag og aften på skolen. Vi håber mange af vores elever når at få gode venner inden vi besøger Fjaltring.

Storegruppen.
På torsdag den 8.juni er det igen Storegruppen der står for tur. Denne gang er det dog dem, der skal underholdes. Om formiddagen kommer sundhedsplejersken og har seksualundervisning og over middag kommer UU-vejlederen og fortæller for hele gruppen.

Sommerfest.
Der er uddelt invitation til sommerafslutning 😊

Huskedatoer:
Mandag den 5.juni Grundlovsdag/2.pinsedag
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Den 4. juni : Phillip, Lasse, Malou
Den 10.juni: Troels, Freja B, Tobias
Den 17. juni: Dagmar, Harry, Ofelia

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 20

Strandrensning.
Søndag den 21. maj kl 13.00 skal der renses strande. Der vedhæftes invitation og vi håber mange har lyst til at møde op og hjælpe til.

Biblioteksbøger.
Husk at kigge godt efter derhjemme. Vi mangler stadig en del bøger fra den store regning ☹

Årsopgave.
Nu er det snart nu det sker. Torsdag den 1. juni er der fremlæggelse af Storegruppens årsopgave. Det foregår fra kl 17.00 - 20.00 og der er mulighed for at gå rundt se de mange forskellige opgaver og udtryksformer. Der kommer en liste med tider over de forskellige fremlæggelser når alt er på plads. Vi håber mange har lyst at komme forbi og tag gerne naboen med også.

Huskedatoer:
Forældrekonsultation: Onsdag den 17.maj
og tirsdag den 23. maj
Torsdag den 25. maj Kristi Himmelfartsdag ( fredag fri)
Torsdag den 1. juni: Fremlæggelse af årsopgaven 17.00- 20.00
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Den 20.maj: Mads, Nicoline, Magnus
Den 27. maj : Emma, Andreas, Jonas
Den 4. juni : Phillip, Lasse, Malou

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 19

Mobiler og Ipads.
Vi er på lærerværelset enige om at der frem til sommerferien ingen mobiltelefoner og Ipads medbringes i skoletiden . Hvis det er nødvendigt at medbringe af en eller anden grund, så afleveres på kontoret om morgenen og hentes, når der er fri. Vi vil i stedet hjælpe med at pauserne bruges på at være ude i det gode vejr og at der leges. Vi oplever mange konflikter omkring både mobiler og Ipads og vi ser også en afhængighed, som ikke er sund. Vi håber meget, at I som forældre bakker os op 😊 Man kan til hver en tid bruge kontorets telefon, hvis der skal ringes hjem.

Biblioteksbøger.
Tjek en ekstra gang og medbring alle bøger, også dem fra årsopgaven.

Forældrekonsultation.
Her kommer tider for konsultationerne. Håber at der passer med det ønskede hos alle. Hvis der byttes tider, vil vi gerne vide det.

ONSDAG DEN 17.maj :
Tidspunkt Navn
14.00 - 14.20 Magnus
14.20 - 14.40 Jeppe
14.40 - 15.00 Phillip
15.00 - 15.20 Samantha
15.20 - 15.40 Tobias
15.40 - 16.00 Emil
16.00 - 16.20 Luna
16.20 - 16.40 Lars R
16.40 - 17.00 Freja
17.00 - 17.20 Karl
17.20 - 17.40 Thomas
17.40 - 18.00
18.00 - 18.20 Nicoline
18.20 - 18.40 Josefine
18.40 - 19.00 Harry
19.00 - 19.20 Victor
19.20 - 20.00 Lasse, Lærke, Lars, Lykke


TIRSDAG DEN 23. MAJ:
Tidspunkt Navn
13.00 - 13.20 Ofelia
13.20 - 13.40 Mads
13.40 - 14.00 Nicholas
14.00 - 14.20 Jannick
14.20 - 14.40 Nathalie
14.40 - 15.00 Matilde
15.00 - 15.20 Andreas
15.20 - 15.40 Freja P
15.40 - 15.00 Malou
15.00 - 15.20 Asta
15.20 - 15.40 Kristian
15.40 - 16.00 Emma
16.00 - 16.20 Dagmar
16.20 - 16.40 Troels
16.40 - 17.00 Markus
17.00 - 17.20 Jonas ???????
17.20 - 17.40 Carla ?????????
17.40 - 18.00 Clara?????????

VI ØNSKER ALLE KONFIRMANDER OG DERES FAMILIER EN GOD DAG PÅ LØRDAG.

Huskedatoer:
Lørdag den 13. maj : Konfirmation kl 10.00
Mandag den 15. maj : Blå mandag
Forældrekonsultation: Onsdag den 17.maj og tirsdag den 23. maj
Torsdag den 1. juni: Fremlæggelse af årsopgaven 17.00- 20.00
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Den 13. maj : Lars R, Carla, Malou
Den 20.maj: Mads, Nicoline, Magnus
Den 27. maj : Emma, Andreas, Jonas

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 18 

Vi har haft en hyggelig uge med lidt andre aktiviteter end normalt.

Forældrekonsultation.
Der er sedler med hjem omkring forældrekonsultation som skal afleveres igen inden onsdag den 10. maj 😊

Fritteren:
Mette har uddelt sedler omkring pasning i sommerferien. Tjek lige tasken.

Lillegruppen:
Vi har som lærere i Lillegruppen et stort ønske, nemlig at der findes blyanter, viskelæder og lineal ( evt blyantspidser) i penalhuset. Det giver megen uro og forvirring når disse ting mangler og vi først skal rundt og finde det.

Erhversskolernes oplevelsesdag.
Onsdag skal Storegruppen af sted til Skive til oplevelsesdag . Vi kører fra skolen kl 8.00 og er tilbage senest kl 15.00. Tag en god madpakke med og drikkedunk.

Huskedatoer:
Storegruppen: Oplevelsesdag på Erhvervsskolen onsdag den 10. maj
Forældrekonsultation: Onsdag den 17.maj og tirsdag den 23. maj
Torsdag den 1. juni: Fremlæggelse af årsopgaven 17.00- 20.00
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Den. 6. maj: Dagmar, Nicholas, Lykke
Den 13. maj : Lars R, Carla, Malou
Den 20.maj: Mads, Nicoline, Magnus

God weekend
Bente

Denne seddel er sendt med i dag eller bliver på mandag.

Forældrekonsultation.

Vi afholder forældrekonsultation onsdag den 17. maj fra kl 14.00 - 20.00 og tirsdag den 23. maj fra 14.00- 18.00.
Alle lærerne er tilstede ved konsultationerne og vi lægger søskendetider sammen. Der afsættes 20 min pr elev.
Skriv hvornår I kan være her og kom gerne tidligt, hvis det er muligt. Sluttiderne er der altid rift om 😊

Vi kan komme onsdag den 17.maj:
Fra kl : __________________________________________________

Vi kan komme tirsdag den 23. maj:
Fra kl: ___________________________________________________

Elevens navn: ___________________________________________________

___________________________________________________
Forældre Underskrift

Sedlen afleveres senest den onsdag den 10 maj på skolen.
Derefter fordeler vi tiderne og I får besked.

Mange hilsner fra Mette, Ivan, Henrik og Bente

Fredagsbrev 2017 uge 17

Vi nyder at have besøg af biblioteksbussen MEN nyder knap så meget, når de præsenterer os for en regning på 5000 kr for ikke afleverede bøger. Der må ligge nogle biblioteksbøger hjemme som ikke er afleveret. Tjek en ekstra gang så vi kan få regningen væk 😊

LUS.
Der er igen besøg af lus så der skal lige kigges efter hos alle.

Praktik.
I næste uge er Storegruppen i praktik.
Man kan møde dem følgende steder:
Markus Vinderup Maskinstation
Jonas og Mads LB
Samantha og Nathalie Fur Brugs
Lykke Durup Børnegård
Matilde Bryghuset
Dagmar Fur færgekro
Vi håber de får en god og lærerig uge.

Huskedatoer:
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj ( Alle fri kl 13.00 hver dag)
Maj måned: Forældrekonsultation
Torsdag den 1. juni: Fremlæggelse af årsopgaven 17.00- 20.00
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Eksemplar af ny rengøringsliste udleveret tirsdag til alle familier 😊
Den 29. april: Victor, Nathalie, Karl
Den. 6. maj: Dagmar, Nicholas, Lykke
Den 13. maj : Lars R, Carla, Malou

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 16


Alle er glade tilbage igen efter en dejlig påskeferie.
Mette har lidt mere ferie. Hun er væk fra den 21.april til den 2. maj. Henvendelser om Fritteren gives til lærerne. Julie, Siggi og Yvonne styrer Fritteren som kører helt almindeligt.

Læsebøger.
1. og 2. klasse har læsebøger med hjem, som der er læselektier i. Vi vil frem til sommerferien koncentrere om læsning, så læs gerne lidt hver dag med jeres børn. Det vil hjælpe dem meget 😊

Fællesspisning.
Husk fællesspisning fredag den 28. april. Det er Mellemgruppen der styrer køkkenet.

Bogbus.
Bogbussen kommer torsdag den 27. april så husk evt biblioteksbøger der.

Uge 18.
Fra mandag den 1. maj til fredag er de store i praktik.
Resten kører en anderledes emneuge. Hele ugen har alle fri kl 13.00 hver dag.
Mandag: Dansk til alle
Tirsdag: Engelsk til alle
Onsdag: Udeskole ( Ud af huset)
Torsdag: Matematik til alle
Fredag: Mad og bål

Huskedatoer:
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj
Maj måned: Forældrekonsultation
Torsdag den 1. juni: Fremlæggelse af årsopgaven 17.00- 20.00
Tirsdag den 6. juni - 9.juni: Fjaltring friskole på besøg her.
Lejrtur mandag den 12. juni - torsdag den 15. juni: Vi besøger Fjaltring friskole
Torsdag den 22. juni: Grill aften og afslutning
Fredag den 23. juni sommerferie
Mandag den 14. august Skolestart kl 8.00

Rengøring.
Eksemplar af ny rengøringsliste udleveret tirsdag til alle familier 😊
Den 22. april: Jeppe, Tobias, Luna
Den 29. april: Victor, Nathalie, Karl
Den. 6. maj: Dagmar, Nicholas, Lykke

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 14 

En hel igennem fantastisk teateraften er slut. Vi er alle brugte men i højt humør.
De sidste 14 dage har budt på masser af oplevelser. Vi er alle blevet udfordret på mange planer. Der er ydet max fra alle sider, både fra børn og voksne. Dejligt når fællesskabet vokser 😊 En stor tak til det medlevende publikum som gjorde det hele værd.

Huskedatoer.
Tirsdag den 18. maj sundhedsplejerske 1. og 8.klasse
Torsdag den 20. april sundhedsplejerske 5. klasse
Lego udstilling weekenden 8. - 9. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Ny rengøringsplan efter påske.
Vi ønsker alle en god påskeferie. Vi ses igen tirsdag den 18.april til almindelig skole.

Mange påskehilsner fra alle de voksne.


Fredagsbrev 2017 uge 13

Allerførst tak for det store arbejde der blev udført på arbejdslørdagen 😊

Generalforsamling onsdag den 19. april.
Indkaldelse til generalforsamling i den Selvejende institution Fur Friskole kl. 19.00 onsdag den 19. april 2017 i aulaen på Fur Friskole

1. Valg af dirigent.
2. Beretning.
a)Bestyrelsen aflægger beretning
b)Skoleleder aflægger beretning
c)Tilsynsførende Ejvind Thomsen aflægger beretning
d) Gennemgang af regnskab ved Margit Bisgård

3. Skolen
a) Skolearbejdet
b) SFO
c) Brug af hjemmeside, facebook, m.m.
4. Fastsættelse af skolepenge.

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer i forældrekredsen. På valg er Karin Johannesen.

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer i skolekredsen. På valg er Knud Peder Jensen

7. Valg af suppleanter i henholdsvis forældrekreds og skolekreds.

8. Indkomne forslag.

9. Eventuelt.

Med venlig hilsen bestyrelsen

Efter generalforsamlingen vil skolens tilsynsførende Ejvind Thomsen holde et oplæg om, hvad der rører sig rundt på friskolerne.

Mødetider næste uge.

Mandag - onsdag 8.00 - 14.00
Torsdag 8.00 - senest 13.00 og igen fra 17.00
Fritteren er torsdag åben som sædvanligt men det ville være rart for alle lige at nå hjem og slappe af inden vi går i gang igen kl 17.00. Så hvis det er en mulighed vil vi tilråde det.
Generalprøven er kl 10.00. Her vil Rødding Friskole komme og kigge på. Alle som ikke kan komme om aftenen, er meget velkomne her.

Fredag møder alle kl 8.00 Og har fri senest kl 13.00. Hvis I har mulighed for det opfordrer vi jer til at hente børn tidligt fra Fritteren fredag. De har haft en lang teateruge og er sikkert godt brugt. Fritteren er selvfølgelig også her åben som sædvanlig for de der har behov.

Forældreoprydning.
Da næste weekend står på Lego udstilling på skolen vil vi høre om der er et par ledige forældre som vil hjælpe med oprydningen efter teater fredag formiddag. Vi skal have skolen gjort klar til Lego-folkene rykker ind fredag eftermiddag. Gymnastiksalen skal ryddes for både stole og scene. Meld dig på Facebook siden, hvis du har tid at hjælpe.

Reminder.
De som ikke har afleveret seddel om påskeferie i Fritteren til aftalt tid, regner vi med holder fri.
En del som skylder stadig for fællesspisning😊

Huskedatoer.
Tirsdag den 18. maj sundhedsplejerske 1. og 8.klasse
Torsdag den 20. april sundhedsplejerske 5. klasse
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Generalprøve torsdag den 6. april kl 10.00
Teaterforestilling torsdag den 6. april kl 18.30 ( Børnene møder kl 17.00)
Lego udstilling weekenden 8. - 9. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 1. april: Lærke, Emil, Josefine
Den 8. april: Jonas, Ofelia, Magnus

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 12 

På mandag går det løs med de første forberedelser til årets skuespil. Vi er begyndt at snakke i klasserne og indtrykket er at ALLE er klar.
Mødetider uge 13:
Hver dag 8.00 - 14.00
I år er der gang i en masse musik. Som noget nyt skal der filmes en del småfilm og der skal øves dans. Så alle talenter skal bruges.
Vi har Julie inde som ekstra hjælp hele ugen 😊
Mødetiderne i uge 14 kommer i næste fredagsbrev.

Biograf:
For længe siden har vi bestilt billetter til skolen i Biografen. Billetterne er til onsdag og det er en film der hedder Fantomdrengen. Det er denne gang til Lillegruppen. Det kan godt lade sig gøre at lade Lillegruppen få fri fra teater forberedelserne onsdag, men vi kan ikke sende ret mange folk med. Så vi mangler nogle forældre, som kunne have lyst at køre med os og selvfølgelig gå med i Biografen? Vi skal være i Skive kl 11.00 onsdag og filmen varer ca halvanden time. Giv lige besked hurtigst muligt, hvis du har mulighed for og lyst til at hjælpe.

Huskedatoer.
Tirsdag den 18. maj sundhedsplejerske 1. og 8.klasse
Torsdag den 20. april sundhedsplejerske 5. klasse
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Generalprøve torsdag den 6. april kl 10.00
Teaterforestilling torsdag den 6. april kl 18.30
Lego udstilling weekenden 8. - 9. april

Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj
Rengøring.
Den 25. marts : Lars R, Matilde, Karl ( Obs på at det er arbejdsweekend )
Den 1. april: Lærke, Emil, Josefine
Den 8. april: Jonas, Ofelia, Magnus

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 11

Vi glæder os over foråret og at solen titter frem. OG at det nu er muligt at være ude i flere pauser 😊

Fritter.
Seddel omkring pasning i Påsken er sendt med børnene hjem. Husk at aflevere til Mette.

Sundhedsplejersken.
Her er der brev i tasken til 1., 5. og 8.klasses elever omkring besøg. Det er den 18.april for 1. og 8. klasse og den 20. april er det 5. klassernes tur.

Arbejdslørdag.
Ønskerne /opgaverne er vedlagt fredagsbrevet til de forældre som ikke benytter Facebook. Giv besked til Henrik eller Mette omkring hvilke opgaver I kan / vil.

Arbejdsdag d. 25 marts
Her er de opgaver, vi håber på at få lavet på vores arbejdsdag. Det vil være en stor hjælp, hvis i vil melde tilbage i kommentarfeltet, hvilke arbejdsopgaver i kan lave.
- Vaske vinduer inde + ude (6 personer)
- Feje skolegård (1 person)
- Almen rengøring af skolen (4 personer)
- Rengøre køkken og ovne (3 personer)
- Vaske alle gulvlister + dørkarme (2 personer)
- Plante krukker til med blomster (1 person)
- Rengøre trappeopgang ved sløjd og kælder + gymnastiksal (2 personer)
- Tjekke/skifte neonrør hele skolen (1 person)
- Tømme redskabsrummet/vaskerum og gøre rent derinde (2 personer)
- Gøre lamper rene (2 personer)
- Tage spindelvæv ned (1 person)
- Rydde op og smide ud i garagen, hvor der står cykler og div. (2 personer)
- Tagrender skal renses (2 personer)
- Rep af gardiner (1 person)
- Legetårn males (4 personer)
- Rydde op ved bålhytten og græsareal medbring trailer (2 perosner)
- Madhold (3 personer)

Teater.
Vi kører teater i uge 13 og 14.
Mødetiderne i uge 13 er hver dag 8.00 - 14.00
Mødetiderne i uge 14 kommer når vi ser hvordan teatret skrider frem og hvor meget der mangler at blive øvet.

Huskedatoer.
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk ( fri kl 13.00)
OK- Event den 17. marts fra kl 14-18. Husk at melde dig til Dan.
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Generalprøve torsdag den 6. april kl 10.00
Teaterforestilling torsdag den 6. april
Lego udstilling weekenden 8. - 9. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 18. marts: Dagmar, Jannick, Nicholas
Den 25. marts : Lars R, Matilde, Karl ( Obs på at det er arbejdsweekend )
Den 1. april: Lærke, Emil, Josefine

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 10 

Arbejdslørdag den 25.marts kl 9.00
Vi er i gang med at finde de arbejdsopgaver, der er mest nødvendige nu og der kommer en færdig plan så snart vi har den klar.

Fagdag
Fredag den 17. marts har vi næste fagdag. Denne dag er det engelsk der får ekstra opmærksomhed. Husk alle har fri kl 13.00 efter fagdag. Fritter som sædvanlig.

Ny elev
Clara har valgt vores skole. Hun skal gå i 4. klasse og være i Mellemgruppen. Vi glæder os til at tage imod hende og håber hun hurtigt falder til hos os. Velkommen Clara.

Teater kostumer
Kender I nogen som kan sy og som har tid til at hjælpe lidt, når vi kommer til teaterugerne ?

Huskedatoer 

Fagdag fredag den 17. marts Engelsk ( fri kl 13.00)
OK- Event den 17. marts fra kl 14-18. Husk at melde dig til Dan.
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Lego udstilling weekenden 8. - 9. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 11. marts: Nathalie, Markus, Emma
Den 18. marts: Dagmar, Jannick, Nicholas
Den 25. marts : Lars R, Matilde, Karl ( Obs på at det er arbejdsweekend )

God weekend
Bente


Fredagsbrev 2017 uge 09

Hver morgen ser vi Ultra og i den forbindelse har vi ofte vendt, hvad og hvordan vi skriver om hinanden på nettet. Vi opfordrer alle til at tænke sig om og ikke ukritisk skrive, hvad der lige falder en ind. Det skrevne ord har meget større effekt end det du lige får sagt i en argumentation. Desværre oplever vi at nogle bliver kede af det og føler sig udstillet via det andre skriver om dem og deler på nettet. Vi opfordrer derfor jer forældre til også at snakke med jeres børn om, hvad og hvordan man skriver på nettet.

Teater.
Vi nærmer os tiden, hvor det går løs. Invitationer til generalprøven er sendt ud til andre skoler. Vi håber selvfølgelig også at se rigtig mange til den store aftenforestilling torsdag den 6. april. Tag gerne hele familien med, så mange kan glæde sig over de dygtige elever
Lego world.
I weekenden den 8. 9. april kommer der Lego udstilling på skolen. Så lige når vi har ryddet op efter teater invaderes skolen af legoklodser og folk der viser hvad de fantastiske klodser kan bruges til. Slå gerne et smut forbi i løbet af weekenden. Det bliver helt sikkert et besøg værd.

Udetøj.
Husk at medbringe tøj der passer til årstiden. Alle er ude i formiddagsfrikvarteret og det er øv at komme til at fryse pga for lidt tøj :)

Huskedatoer.
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
OK- Event den 17. marts fra kl 14-18. Husk at melde dig til Dan.
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 04.marts: Malou, Tobias, Luna
Den 11. marts : Nathalie, Markus, Emma
Den 18. marts: Dagmar, Jannick, Nicholas

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 08 

Vi fortsætter lidt med ferie :) Fredag og mandag er Mette væk og Henrik er på kursus mandag. Fie kommer som vikar og der bliver lidt ændringer i timerne. Mandag har Storegruppen og 5. klasse fri kl 12.00. Fritter som sædvanlig.

Besøg.
Vi har haft besøg af Ejvind Thomsen som har været med i timerne og fået en god snak med mange af eleverne. Ejvind oplevede vores fagdag med masser af matematik. Der blev også tid til lidt musik med de største elever, som lige skulle nå at øve til fastelavn. Det var rigtigt hyggeligt.

Fællesspisning den 24. februar.
Henrik og en del af mellemgruppen laver mad 

Fastelavnssøndag.
Det er kl 13.30 i kirken og kl 14.30 i forsamlingshuset.

Huskedatoer.
Fællesspisning fredag den 24.februar.
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 25. februar: Lars R, Jonas, Mads
Den 04.marts: Malou, Tobias, Luna
Den 11. marts : Dagmar, Jannick, Nicholas

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 06

En meget stille og fredelig uge er gået. Vi har haft besøg af de nye børnehavebørn og det er altid hyggeligt at se dem. Der har været biblioteksbus og et besøg på Rødding Friskole som viste deres teaterforestilling. Nu ser vi frem til en uge med vinterferie. Alle møder friske og udhvilede mandag den 20. februar kl 8.00 :)

Huskedatoer.
Fagdag torsdag den 23.februar Matematik
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 11. februar: Kristian, Lykke, Phillip
Den 25. februar: Lars R, Jonas, Mads
Den 04.marts: Malou, Tobias, Luna

God weekend Og en god vinterferie til alle.
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 05

Nye elever.
Velkommen til Victor i Storegruppen og Harry i Lillegruppen. Det er med stor glæde at vi siger goddag til endnu to elever på skolen. Vi håber alle vil være med til at tage godt imod.

Arbejdsdag.
Selvom kulden stadig bider fra sig, så kommer foråret snart. OG så trænger skolen til en forårsrengøring, både inde og ude. Tidspunktet bliver lørdag den 25. marts. Nærmere info følger senere men skriv allerede nu tidspunktet bag øret.

Fællesspisning.
Der er stadig en del der mangler at betale for sidste fællesspisning. Husk det lige mandag.

Teater Rødding friskole.
Torsdag den 9. februar er vi inviteret til teaterforestilling på Rødding Friskole. Lille- og Mellemgruppen tager afsted. Det foregår i skoletiden og der er hyret forældre til kørsel. Storegruppen er hjemme sammen med Henrik og Bente og arbejder med delmål på årsopgaven. Storegruppen skal stadig huske idrætstøj den dag.

Forældremøde i Storegruppen.
Vi har afholdt fyraftensmøde omkring næste skoleår. Der blev orienteret om næste års projekter i Storegruppen. Da vi allerede nu er i gang med planlægning af året, vil vi gerne vide, hvor mange vi har i Storegruppen næste år. Vi vil gerne senest 1. april have tilbagemelding på om man bliver, gerne før hvis I allerede ved det nu. De der allerede har tilkendegivet det på mødet er noteret .

Bogbussen.
Tirsdag den 7. februar får vi besøg af bogbussen. Husk bøger der skal afleveres denne dag.

Ivan ferie.
Den 9. og 10. februar og 20.og 21. februar har Ivan ferie. Timerne bliver dækket af det arbejdende folk :) God tur til Cuba til Ivan.

Huskedatoer.
Torsdag den 9. februar Teater i Rødding.
Vinterferie uge 7
Fagdag torsdag den 23.februar Matematik
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Arbejdsdag lørdag den 25. marts kl 9.00
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Generalforsamling onsdag den 19. april kl 19.00
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 04. februar: Andreas, Nicoline, Freja B
Den 11. februar: Kristian, Lykke, Phillip
Den 25. februar: Lars R, Jonas, Mads

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 04 

Bogbussen.
Tirsdag den 7. februar får vi besøg af bogbussenkl 13.00. Husk bøger der skal afleveres. Der er ingen idræt for Lillegruppen denne dag.

Børneorm.
Nogle elever er ramt af børneorm. Det er ufarligt men meget smitsomt og hvis man får børneorm, er det meget vigtigt at komme i behandling med det samme.

Besøg på Salling Efterskole
Torsdag d. 2 februar har vi fået lov at låne Salling Efterskoles springsal, derfor tager mellemgruppen og storegruppen på tur dertil. Vi har afgang kl. 8.30 med færgen og hjem igen kl. 13.00 fra skolen. Børnene skal medbringe madpakke og drikkedunk. Vi tænker at køre selv, så derfor har vi brug for hjælp til at komme derhen. Vi er 3 voksne herfra der tager afsted, så vi mangler 2 biler mere. Nogen der kan hjælpe os? 

Ivan ferie.
Den 9. og 10. februar og 20.og 21. februar har Ivan ferie. Timerne bliver dækket af det arbejdende folk :) God tur til Cuba til Ivan.

Fritter:
Der er delt seddel ud i fritter til vinterferien, så tjek jeres børns tasker, hvis I ikke har set den endnu. Sidste frist er 3/2-17

Huskedatoer.
Forældremøde Storegruppen den 1. februar kl 17.30 - 19.00
Vinterferie uge 7
Fagdag tirsdag den 24. januar Dansk
Fagdag torsdag den 23.februar Matematik
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 28.januar: Nathalie, Troels, Carla
Den 04. februar: Andreas, Nicoline, Freja B
Den 11. februar: Kristian, Lykke, Phillip

God weekend
Bente

Fredagsbrev 2017 uge 03

Skøjtebane
På onsdag d. 25/1 skal alle børn på tur til Skive, hvor vi vil vise vores fantastiske evner på skøjtebanen. Vi tager bussen fra Branden kl. 8.50 og tager bussen hjem igen kl. 12.05. Hvis man har et par skøjter derhjemme, må man gerne tage dem med ellers lejer vi derude og til det skal alle medbringe 20 kr.
MEGET VIGTIG at have tøj på efter vejret og en rygsække med, hvor man kan medbringe madpakke, drikkedunk og evt. et sæt skiftetøj. Husk handsker. Alle møder ind på skolen til normal tid.
Hvis man lyst til en kop varm kakao må man gerne tage 10 kr. med så kan man købe en kop kakao ved skøjtebanen.

Besøg på Salling Efterskole
Torsdag d. 2 februar har vi fået lov at låne Salling Efterskoles springsal, derfor tager mellemgruppen og storegruppen på tur dertil. Vi har afgang kl. 8.30 med færgen og hjem igen kl. 13.00 fra skolen. Børnene skal medbringe madpakke og drikkedunk. Vi tænker at køre selv, så derfor har vi brug for hjælp til at komme derhen. Vi er 3 voksne herfra der tager afsted, så vi mangler 2 biler mere.Nogen der kan hjælpe os? 

Fritter:
Der er delt seddel ud i fritter til vinterferien, så tjek jeres børns tasker, hvis I ikke har set den endnu. Sidste frist er 3/2-17

Huskedatoer.
Kursus: Bente væk fra onsdag den 18.- fredag den 20.januar.
Skøjtebane onsdag d. 25 januar
Fællesspisning den 27.januar
Forældremøde Storegruppen den 1. februar kl 17.30 - 19.00
Salling Efterskole torsdag d. 2. februar
Vinterferie uge 7
Fagdag tirsdag den 24. januar Dansk
Fagdag torsdag den 23.februar Matematik
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 21. januar: Ofelia, Tobias, Magnus
Den 28.januar: Nathalie, Troels, Carla
Den 04. februar: Andreas, Nicoline, Freja B

God weekend
Ivan, Henrik og Mette

Fredagsbrev uge 02/17.

Fagdag:
Vi laver en fagdag tirsdag den 24.januar hvor dagen udelukkende består af Dansk for alle klasser. Vi vil frem til sommerferien have et par fagdage mere, hvor lærerne har valgt hvilke fag, de synes trænger til lidt fordybelse. Disse dage har alle fri kl 13.00.

Fællesspisning.
Vi starter med årets første fællesspisning fredag den 27.januar. Mette og Lillegruppen står for maden.

Ridderborg.
Støtteforeningen har gjort det muligt at vi kunne købe en stor flot Ridderborg. Vi har installeret den i sit eget rum så man kan lege i ro og fred og ikke forstyrres eller forstyrrer andre. Det er en stor succes og alle nyder de nye lege ting. Tak til støtteforeningen :)

Nye børnehaveklassebørn.
På tirsdag den 17.januar kommer de kommende børnehaveklassebørn på besøg. De vil frem til sommerferien besøge os flere gange og frem mod ferien bliver besøgene længere og længere. Vi glæder os til at se de nye i Lillegruppen.

Forældremøde for Storegruppen.
Onsdag den 1. februar afholder vi fyraftensmøde fra 17.30- 19.00 for forældre i Storegruppen. På mødet vil planer for udlandstur, praktik og årsopgave i næste skoleår blive fremlagt.

Huskedatoer.
Kursus: Bente væk fra onsdag den 18.- fredag den 20.januar.
Fællesspisning den 27.januar
Forældremøde Storegruppen den 1. februar kl 17.30 - 19.00
Vinterferie uge 7
Fagdag torsdag den 23.februar Matematik
Fagdag fredag den 17. marts Engelsk
Teater fra 27.marts til 7.april
Teater forestilling torsdag den 6. april
Praktik- og Emneuge 1.maj - 5. maj

Rengøring.
Den 14. januar: Jannick, Luna, Emil G
Den 21. januar: Ofelia, Tobias, Magnus
Den 28.januar. Nathalie, Troels, Carla

God weekend
Bente

Fredag d. 06-01-2017

Fredagsbrev 2017 uge 01.

GODT NYTÅR 

Vi starter med nogle helt almindelige uger som også er tiltrængt ovenpå en masse anderledes timer før jul.

Ny elev.
Lige før jul startede Jannick i første klasse. Vi siger velkommen til ham og han er allerede taget godt imod.

Hilsen fra tøjindsamling til Rumænien.

Kære ansatte, elever og forældre

Tusind tak for jeres indsats i forbindelse med indsamling af tøj og sko til nogle af vore allerfattigste EU-medborgere!
Her kort før jul sendte vi i alt 3/4 sættevognfuld tøj, sko og andre indsamlede ting til Copaceni og Baia Mare i Rumænien, og det blev modtaget med stor glæde og tak. Vores gode kontakter dernede, Anna Greab i Copaceni og Loredana Mihaly i Baia Mare, sørgede med hjælp fra andre borgere at få kasser og sække fordelt til disse meget fattige mennesker..
(For øvrigt lover DMI minus 20-21 grader i Copaceni og Baia Mare natten til lørdag - så det er godt for dem at have lidt ekstra tøj at tage på)
Godt nytår til jer alle
Venlig hilsen
Ivan Andersen

Ny rengøringsplan ligger her på Facebook siden. Hvis det ønskes kan sedlen også fås i papirform.

Rengøring:
Den 7.januar: Dagmar, Jeppe, Nicholas
Den 14. januar: Jannick, Luna, Emil
Den 21.januar: Ofelia, Tobias, Magnus

God weekend
Bente


Fredag d. 16-12-2016

Fredagsbrev uge 50 

Vi havde den dejligste dag i Den gamle by. OG dagen i dag byder på mange trætte børn og ligeså med de voksne. Der blev handlet slik og julegaver og mange prøvede hestevognen, så man må sige at nu har vi gjort hvad vi kunne for at frembringe julestemningen

Husk Årets julefrokost.
Mandag den 19.december står Storegruppen for at tilberede årets julefrokost for børnene. Der vil være mange forskellige retter og MÅSKE får vi også besøg fra Grønland :) Fritterbørn ingen madpakke med denne dag og heller ikke 10 kr. Der spises rester fra julefrokosten.
Julefrokosten koster 25 kr pr barn.

Juleafslutning tirsdag den 20.december.
Vi møder kl 8.00 og starter dagen med at julehygge på skolen. Vi skal afsløre nissevenner og der synges julesange. Husk at denne dag skal ALLE huske en lille gave som kan overrækkes til nissevennen. Alle giver en gave og alle får en 
Kl 10.00 går vi til kirken og slutter af. Forældre, bedsteforældre og andre er velkomne. Børnehaven deltager også.

Efter kirke har alle juleferie og må gerne tage direkte hjem. Fritter er åben som sædvanlig og Fritterbørnene går tilbage til skolen.

Start i januar.
Vi starter onsdag den 4. januar. Denne dag laver vi spilledag, så alle må gerne medbringe spil til fælles brug. Vi slutter af kl 12.00 denne dag. Torsdag er vi i gang på helt almindelig vis :)

Huskedatoer:
Mandag den 19.dec : Børnenes julefrokost, husk 25 kr.
Tirsdag den 20. Dec: Juleafslutning med julegudstjeneste ca kl 10.00. Alle har juleferie efter kirken. Kom gerne og vær med i kirken.
Onsdag den 4. januar : Start efter juleferie. Vi har spilledag. Alle møder fra 8.00 - 12.00

Rengøring:
Den 17. december. Lars, Freja P, Phillip
Ny rengøringsplan efter jul.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi takker for det gamle år og glæder os til et nyt og spændende år.

Mange hilsner fra Mette, Ivan, Henrik, Yvonne, Siggi, Julie , Knud Peder og Bente