Værdigrundlag

Fur Friskole ligger midt på Limfjordsøen Fur i den tidligere kommuneskole fra 1963. Friskolen åbnede første gang den 1. august 2014 og tilbyder undervisning på klassetrinene 0.-8. klasse. Der er tilknyttet SFO til skolenFur Friskole er i sit værdigrundlag inspireret af de Grundvig-Koldske skoletanker, hvor respekten for den enkelte elev, fællesskabet og det fortalte ord spiller en stor rolle. Målet er, at alle skal kunne blive sig selv sammen med hinanden, og at det levende ord og den reflekteret læring skal udvikle elever og medarbejdere til åbne, ansvarlige og aktive medborgere både i det nære samfund, og ude i den store verden. Undervisningens fornemmeste opgave er at give børnene lyst til at lære.Den moderne IT teknologi indgår som et hovedværktøj i undervisningen.Fur Friskole ønsker aktivt at inddrage de muligheder, som fjorden og naturen giver tilen spændende og givende undervisning. Fur Friskole er en prøvefri skole.